Gratis aanmelden Log in
Home » Kerst in e-mailmarketing

Kerst in e-mailmarketing

26/11/2018

Kerstwhitepaper email marketing

Kerst. Sommige denken aan de sneeuwvlokken, het optuigen van de kerstboom en het gezellig samen thee drinken voor de kachel. Anderen schieten direct in de stress wanneer ze denken aan het uitgebreide kerstdiner en de cadeautjes.

Ondernemers hebben daarbij ook te maken met het voorbereiden van het drukke kerstseizoen in hun bedrijf. Gelukkig wordt het harde werk beloond met veel omzet. Shoppers geven gemiddeld meer geld uit tijdens Kerst dan gedurende de rest van het jaar. Er wordt meer gekocht door de vele aantrekkelijke kerstacties. Klinkt veelbelovend, maar uw kerstactie zal alleen werken wanneer het juiste publiek bereikt wordt.

Welk marketingkanaal u hier uitstekend bij kan helpen? E-mailmarketing. In onze kerstwhitepaper delen we interessante ontdekkingen uit eigen onderzoek en zorgen we er samen met u voor dat uw kerstcampagne dit jaar een grandioos succes wordt.

Voor Newsletter2Go e-mails aanmelden en kerst whitepaper downloaden

Kerst emailmarketing whitepaper 2018

Inhoudsopgave kerst whitepaper

  • Voorwoord
  • Kerst in e-mailmarketing
  • Strategie voor kerstcampagnes
  • Nieuwsbrieven met een kersttintje
  • Extra: Meer conversies met vouchers & personalisatie
  • Conclusie

🎄
Ook inbegrepen: 54 kerstheader foto’s in het Nederlands en Engels, 9 feestelijke scheidingsbanners en nog eens 84 kerstfoto’s voor gratis gebruik in uw kerstmails.

Geef een reactie

    Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.