Gratis aanmelden Log in
Home » Over Newsletter2Go

Over Newsletter2Go

Onze visie: betere kwaliteit in e-mailmarketing voor succesvolle verzenders en tevreden ontvangers.
Ons recept voor succes: een unieke, innovatieve nieuwsbrief software, made in Berlin.

1
overtuigend product

7
jaar op de markt

40
medewerkers uit 10 landen

> 185.000
tevreden klanten

Ons succesverhaal

Newsletter2Go GmbH werd opgericht in 2011 en was in staat om binnen een paar jaar uit te groeien tot een van de meest toonaangevende aanbieders op het gebied van e-mailmarketing software in Duitsland. Alleen al in de laatste 2 jaar is Newsletter2Go uitgegroeid van 4 tot 40 werknemers en van 7000 tot meer dan 70.000 klanten. Hierdoor behoort Newsletter2Go tot de top 30 snelst groeiende digitale bedrijven in Duitsland (Gründerszene groeiranking 2015).

Uit een project met als doel om een desktopgebaseerde nieuwsbrief software te creëren, ontstond het idee voor Newsletter2Go; een webgebaseerde e-mailmarketing software die op elk moment, overal en op elk apparaat gebruikt kan worden. Begonnen als een kleine Berlijnse start-up, groeide Newsletter2Go al snel uit tot een continu groeiend, solide bedrijf. Deze sterke positie heeft zich ook verder ontwikkeld in internationale markten, zoals de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland.

Ondanks de snelle groei is Newsletter2Go nog steeds een particuliere onderneming. De twee oprichters, Christoph Beuck en Steffen Schebesta, zijn nog altijd actief als operationele bedrijfsleiders en worden sinds 2013 ondersteund door Maximilian Modl als CMO. Samen met het continu groeiende team, werken ze er hard aan om hun e-mailmarketing software en de complete service van Newsletter2Go constant te verbeteren en uit te breiden.

Onze visie

Slogan Newsletter2Go

Onze visie is om de kwaliteit in e-mailmarketing in zijn geheel naar een hoger level te tillen. Onze software moet het daarom zo eenvoudig mogelijk maken om zelfstandig nieuwsbrieven te creëren. Om verzenders nog meer te motiveren om optimale, relevante e-mails te verzenden, belonen we succesvolle mailings met credit payback. Hoe beter een nieuwsbrief presteert, hoe goedkoper de verzending. Dit tot nu toe unieke concept is één van de vele voorbeelden van onze innovatiekracht.

Ons recept voor succes

Een software die eenvoudiger, veilig en efficiënter is.

Onze e-mailmarketing software helpt gebruikers om relevante en omzet genererende e-mails te verzenden. Veel onafhankelijke beoordelingswebsites bevestigen dit en nomineren Newsletter2Go als testwinnaar (onder andere vetalio, Netzsieger en de aflevertest van E-mailToolTester). We zijn ontzettend toegewijd om een product van hoge kwaliteit te leveren, waarvan nieuwsbrief afzenders wereldwijd kunnen profiteren.

De nieuwsbrief software is speciaal afgestemd op de behoeften van (online) retailers, agenturen, verenigingen en kleine- en middelgrote bedrijven. Onze kernwaarden gebruiksvriendelijk, prestatiegericht en hoge beveiliging zijn terug te vinden in elk deel van de e-mailmarketing software van Newsletter2Go.

Kleding Newsletter2Go

Intuitief

In een handomdraai effectieve, sales-georiënteerde nieuwsbrieven creëren en verzenden — zonder programmeerkennis.

Sleutel Newsletter2Go

Veilig

We hechten veel belang aan een veilige, legale software met gecertificeerde gegevens- bescherming (Europese richtlijn 95/46/EG).

Geautomatiseerde mailings Newsletter2Go

Efficient

Met plug-ins eenvoudig te koppelen aan tal van e-commerce, CRM en CMS systemen of via een REST API flexibel integreren.

Wij zijn Newsletter2Go

Het ambitieuze, toegewijde team van Newsletter2Go wordt steeds groter. Wat ons enthousiast maakt?
Om voor onze klanten e-mailmarketing zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat de ontvangers relevante,
individuele en interessante e-mails in hun inbox krijgen.

Newsletter2Go wordt aangedreven door een jong, competent team en beschikt over een vlakke hiërarchie. De kennis, vaardigheden en motivatie van elke werknemer dragen bij aan het succes en de groei van het bedrijf. Het internationale team wordt gekenmerkt door de efficiënte werkwijze, open communicatie en nauwe samenwerking — en natuurlijk door het plezier dat we samen hebben bij Newsletter2Go. Hebben we al verteld dat er elke woensdag pizza wordt geleverd? Wij laten zien dat goed werk en professionele resultaten geen dresscode nodig hebben.

Werken bij Newsletter2Go

Als een van de meest succesvolle e-mailmarketing software providers, bieden we een spannend en gevarieerd takenpakket. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te ondersteunen.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord