Home » Functies » E-mailmarketing extra's » 1000 gratis nieuwsbrieven versturen

Cadeautje: 1000 gratis nieuwsbrieven versturen

Maak je net kennis met Newsletter2Go? Voor sommigen is het liefde op het eerste gezicht, anderen kijken liever even de kat uit de boom. Behoor je tot de laatste groep en ben je er nog niet geheel zeker van of jij en Newsletter2Go een goede match zijn?

Geen probleem. Laat ons je verleiden.

Een account aanmaken kost je niets. Eenmaal opgezet kun je zonder verplichtingen het dashboard verkennen en je eerste ontvangers importeren. Vervolgens ga je aan de slag met het maken van een e-mailcampagne. En dan? Dan doen we je 1000 gratis nieuwsbrieven cadeau, zodat je niets hoeft te betalen voor de nieuwsbrief verzending.

Nieuwsbrief editor

Gratis je eerste 1000 nieuwsbrieven versturen

E-mailmarketing programma’s komen in allerlei vormen en maten. Sommigen hebben een uitgebreide collectie nieuwsbrief templates, anderen beschikken over minder functies en zijn daardoor net iets goedkoper.

Wij geloven er uiteraard in dat onze software de meeste complete en gunstigste op de markt is, maar we laten het liever aan jou over om dat te ondervinden. Test ons vrijblijvend uit en verstuur 1000 gratis e-mails.

De complete e-mailmarketing tool met gratis nieuwsbrieven

Heb je al een account aangemaakt en rondgekeken in het dashboard? Wellicht heb je al gezien dat je niet enkel voor je eerste campagne 1000 gratis nieuwsbrieven verstuurt, maar de credits iedere maand cadeau krijgt.

In het Lite pakket verstuur je 1000 gratis nieuwsbrieven — iedere maand opnieuw. Dit maakt onze software extra aantrekkelijk voor klanten die niet zo’n grote ontvangerslijst hebben. Het is aan jou de keus om de gratis versie te blijven gebruiken, of om over te stappen naar het Standard pakket.

Standard pakket voordelen

  • Slimme automation campagnes
  • Campagnes via een API aansturen
  • Producten met één klik importeren
  • Persoonlijke vouchers naar klanten sturen
  • Bijlagen aan e-mails toevoegen

In een handomdraai een gratis nieuwsbrief maken

Onze editor is gebouwd naar het drag & drop principe, dit betekent dat je eenvoudig bouwstenen in de nieuwsbrief sleept. Je ziet direct in de editor hoe je nieuwsbrief er uiteindelijk voor de ontvanger uit komt te zien. Niet lastig doen met html, maar eenvoudigweg bouwstenen slepen en neerzetten.

Dit maakt het maken van een gratis nieuwsbrief eenvoudig, voor zowel beginners als gevorderden. Met meer dan 100 functies in de editor ontwerp je naar hartenlust je nieuwsbrief, net zolang tot deze geheel naar wens is vormgegeven.

Handig het succes van uw gratis nieuwsbrieven controleren

Shop nieuwsbrief editor template

De enige manier om te controleren of je e-mailcampagne inderdaad het gewenste effect had, is door de resultaten te bekijken. Onze software maakt automatisch na iedere mailing een rapport met heldere statistieken.

In deze rapporten zie je precies wat er is gebeurd na het verzenden van je gratis nieuwsbrief. Bekijk bijvoorbeeld hoeveel ontvangers je e-mail daadwerkelijk hebben geopend, waar er in de e-mail is geklikt en of er al conversies hebben plaatsgevonden. Deze inzichten helpen je om te analyseren wat de sterke en minder sterke kanten van je e-mailcampagne waren.

Gratis credits verdienen met je gratis nieuwsbrieven?

Het lijkt bijna te goed om waar te zijn, maar het kan echt: credits verdienen met het sturen van je gratis nieuwsbrieven. Hoe? Heb je al gehoord van onze unieke service, de credit payback functie?

Credit payback is ons cadeau aan jou. Als beloning voor de moeite die je steekt in het maken van een aantrekkelijke nieuwsbrief. Voor mailings die extra goed presteren, oftewel bovengemiddeld, geven we je credits terug. Bij de prestaties kijken we naar de open- en klikratio vergeleken met de ratio’s uit dezelfde branche.

Met zoveel voordelen blijft er nog maar één vraag over, namelijk: wanneer stuur jij je eerste gratis nieuwsbrief?

Ben jij klaar om je e-mailmarketing serieus te nemen?

Maak een account en stuur je eerste nieuwsbrief!

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.