Home » Functies » E-mailmarketing met extra's » Nieuwsbrief client testing

Nieuwsbrief client testing

Beschikbaar in het PRO pakket

Voordelen van de Newsletter2Go client testing functie.

  • Optimale voorstelling van uw e-mailcampagnes
  • Weergave test voor 36 e-mailclients
  • Test uw templates indien nodig
  • Snel proces
Nieuwsbrief client testing

Samenhangende weergave dankzij nieuwsbrief client testing

Een van de grootste uitdagingen in e-mailmarketing is om de nieuwsbrief consequent weer te geven in alle belangrijke e-mailclients. Met de e-mailclient test functie van Newsletter2Go zorgt u ervoor dat uw e-mails in elke inbox perfect weergeven worden. Met één klik kunt u uw nieuwsbrief in meer dan 36 e-mailclients testen, bekijken en controleren.

Selecteert zelf in welke programma’s de nieuwsbrief e-mailclient test moet worden gecontroleerd. Alle belangrijke e-mailclients, zoals Microsoft Outlook, Apple Mail, Gmail en Thunderbird zijn van nature in de e-mailclient test beschikbaar, vaak in meerdere versies. U kunt de lijst van alle momenteel beschikbare te testen e-mailclients op deze pagina terug vinden.

De lijst van klanten voor de nieuwsbrief client testing wordt voortdurend bijgewerkt en uitgebreid, zodat u altijd de mogelijkheid heeft om de op dat moment relevante nieuwsbrief e-mailclients te testen. U kunt ofwel de weergave in elke e-mail client in detail bekijken, of verschillende clients in een overzicht vergelijken. Zo kunt er altijd zeker van zijn dat de voorstelling van uw nieuwsbrieven correct is en zullen er geen problemen optreden bij de weergave in de verschillende e-mailclients.

Ook voor mobiele clients en webclients genereert de nieuwsbrief client testing een miniatuur versie voor u om te controleren. Met de mobiele e-mailclient test kunt u de oriëntatie van het scherm met slechts één klik veranderen en het scherm zowel in staand als liggend formaat bekijken. U kunt er ook voor kiezen of de afbeeldingen in het voorbeeldvenster wel of niet worden geladen moeten worden. Op deze manier kunt u controleren of uw nieuwsbrief begrijpelijk is, zelfs wanneer de afbeeldingen niet geladen kunnen worden.

Uw nieuwsbrief in e-mailclients controleren is een premium functie die op aanvraag kan worden gebruikt. Wilt u van de test voor 36 e-mailclients gebruik maken, neem dan contact met ons op of activeer de nieuwsbrief client testing in uw Newsletter2Go account. Het kan enkele minuten duren voordat u na de activatie de extra service kunt gebruiken. Bij het bestellen van een premium templates van Newsletter2Go is het testen voor 26 e-mailclients natuurlijk inbegrepen. Ons team optimaliseert voor elke premium nieuwsbrief template de weergave in alle 36 opgenomen client testing e-mailprogramma’s. Hierbij gaat het om de weergave op zowel smartphones, tablets en verschillende desktop clients. Alle eindapparaten worden door ons getest. Graag nemen we bij een premium template zowel de programmering als het design voor u over.

Premium nieuwsbrief templates

Wanneer u een individuele premium template bij Newsletter2Go bestelt, wordt een correcte weergave in 36 clients getest door ons team. Wanneer u een nieuwsbrief in uw huisstijl wilt verzenden, raden wij u het aan om een premium nieuwsbrief template te bestellen. Met een premium template heeft u altijd garantie op een juiste voorstelling van uw e-mailcampagnes.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.