Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » MailBeez nieuwsbrief integratie

MailBeez nieuwsbrief integratie

Ontdek de vele voordelen die de MailBeez nieuwsbrief integratie biedt.

  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzendernaam)
  • Performant verzendsysteem
  • Veilige en gecertificeerde verzending (CSA)
  • Realtime rapporten
Mailbeez nieuwsbrief integratie

Verstuur met de MailBeez e-mailmarketing integratie relevantie nieuwsbrieven

Stuur uw e-mails met het professionele verzendsysteem van Newsletter2Go. De MailBeez e-mailmarketing integratie kan naadloos aan de nieuwsbrief software worden gekoppeld. De MailBeez nieuwsbrief integratie kan in een paar stappen worden geïnstalleerd en stelt u in staat om de verzendserver en andere professionele functies van Newsletter2Go te gebruiken.

De verzending bij de MailBeez nieuwsbrief integratie vindt plaats via de gecertificeerde server van Newsletter2Go. Deze servers zijn gewhitelistet bij diverse grote leveranciers. Zo is Newsletter2Go bijvoorbeeld lid bij onder andere de Certified Senders Alliance (CSA) en Return Path. Door deze hoogstaande, betrouwbare certificaten kan een afleverratio van zo’n 99% voor 2,4 miljard mailboxen wereldwijd worden bereikt. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw e-mails daadwerkelijk aankomen. Dankzij de whitelisting behoren problemen met spamfilters en blacklists tot het verleden. Uw MailBeez e-mails worden met onze certificaties niet eerst getest op verdenking van spam, maar direct in de mailbox van de ontvanger afgeleverd.

Wanneer u de MailBeez nieuwsbrief integratie gebruikt kunt u ook gebruik maken van de handige A/B-test functie van Newsletter2Go. Hiermee test u tot negen nieuwsbrieven met verschillende onderwerpregels, preheaders, afzenders en inhoud. De beste variant wordt automatisch na de test naar de resterende ontvangers, die niet in de testgroep waren, verzonden. Na elke nieuwsbrief verzending via de MailBeez nieuwsbrief integratie worden automatisch gedetailleerde rapporten in real-time aangemaakt. Deze laten u onder andere zien hoeveel ontvangers uw nieuwsbrief hebben geopend.

Bovendien is het met Newsletter2Go mogelijk om automatisch uw ontvangers te synchroniseren in uw shopsysteem. Hierdoor zijn de gegevens in uw Newsletter2Go account altijd up-to-date.

Met onze MailBeez nieuwsbrief integratie kunt u tenslotte ook de 1-klik-productovername functie gebruiken. Hiermee kunt in een handomdraai professionele, verkoopgerichte nieuwsbrieven maken. De productprijs, -afbeelding, -link, -omschrijving en -naam worden allemaal automatisch gekopieerd wanneer u het productnummer ingeeft. Om de 1-klik-productovername functie te kunnen gebruiken, heeft u een premium nieuwsbief template van Newsletter2Go nodig.

De Newsletter2Go MailBeez nieuwsbrief module is een zeer efficiënte manier om e-mails te verzenden. Bij Newsletter2Go ontvangt u maandelijks 1000 e-mail credits, compleet gratis. Dat wil zeggen, via de e-commerce e-mailmarketing integratie voor MailBeez verzendt u iedere maand tot 1000 e-mails op onze kosten, advertentievrij.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de Newsletter2Go MailBeez nieuwsbrief module geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een gunstige nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559323g2ret1534559323telsw1534559323en@se1534559323las1534559323. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw e-commerce e-mailmarketing wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord