Home » Functies » Nieuwsbrieven maken » Automatische tekstversie

Automatische nieuwsbrief tekstversie

De tekstfallback waar u op kunt vertrouwen. Bekijk nu alle voordelen van de automatische nieuwsbrief tekstversie.

  • Geschikte fallback indien HTML niet ondersteund wordt
  • Volledig automatisch
  • Zekerheid dat uw nieuwsbriefontvangers alle informatie krijgen
Automatische nieuwsbrief tekstversie

Nieuwsbrief tekstversie: de tekstfallback voor alle scenario’s

Nieuwsbrieven zien er tegenwoordig uit om door een ringetje te halen. Dankzij innovatieve nieuwsbrief software zoals Newsletter2Go kan tegenwoordig iedereen een professionele nieuwsbrief maken. Met behulp van de vele geavanceerde functies en door de volledige vrijheid bij de nieuwsbriefcreatie, kunnen nieuwsbrieven in de huisstijl van het bedrijf binnen no-time gemaakt worden. Producten kunnen met één klik in de nieuwsbrief worden geïntegreerd, tekst kan worden gepersonaliseerd en afbeeldingen verfraaien het ontwerp.

Voldoende opties, maar wat als het e-mailprogramma wat uw ontvanger gebruikt de e-mail niet correct kan weergeven? Stel dat uw ontvanger een oudewetse telefoon gebruikt die geen HTML e-mails ondersteund. In dit geval moet ook deze ontvanger uw inhoud kunnen lezen, in plaats van dat er een leeg bericht wordt getoond.

Wanneer er problemen optreden bij de weergave is het noodzakelijk om een back-up plan te hebben om toch in staat te zijn om de inhoud over te brengen. Dit doet u door een automatische nieuwsbrief tekstversie mee te sturen. Deze tekstversie kunt u ook sturen wanneer u servicemails of transactionele mails verstuurd. Dit soort mails hoeven namelijk niet uitgerust te zijn met een aantrekkelijk design, omdat de ontvanger de e-mail snel moet kunnen scannen. Een tekstversie is hiervoor goed geschikt.

Bij elke gemaakte nieuwsbrief maakt Newsletter2Go automatisch een webversie en een plain-text versie van de nieuwsbrief. De nieuwsbrief webversie wordt door middel van een link in de nieuwsbrief verwerkt. Ontvangers kunnen deze link gebruiken om de nieuwsbrief in hun browser te bekijken, bijvoorbeeld wanneer de afbeeldingen niet correct weergeven kunnen worden. De plain-text nieuwsbrief versie bestaat uit pure tekst en is altijd, ongeacht het e-mailprogramma, leesbaar.

De nieuwsbrief tekstversie wordt dus automatisch gecreëerd en meegezonden. Dit is niet alleen handig voor ontvangers die geen HTML kunnen ontvangen, maar draagt ook bij aan de afleverratio. Spamfilters letten er namelijk op of een tekstversie wordt meegestuurd. Bij veel spam e-mails is dit namelijk niet het geval.

De automatische nieuwsbrief tekstversie is slechts een van de handige functies van Newsletter2Go. U ontwerpt uw nieuwsbrief zoals u wilt en verzendt deze aan de juiste ontvangerssegmenten, wij zorgen voor een betrouwbare aflevering en voldoende back-up opties voor het geval de nieuwsbrief niet goed weergeven kan worden. Appeltje eitje!

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord