Home » Functies » Nieuwsbrieven maken » Gratis HTML nieuwsbrief templates

Gratis HTML nieuwsbrief templates

Vakkundige nieuwsbrief templates wachten op u in de nieuwsbrief editor, u hoeft ze enkel nog met uw eigen inhoud te vullen:

 • 40 gratis HTML nieuwsbrief templates
 • STANDARD/PRO pakket – 30 kant-en-klare design templates
 • Responsive design (geoptimaliseerd voor mobiele apparaten)
 • Handgecodeerde en geldige HTML
 • Bruikbaar zonder auteursrecht en vergunningen
Gratis HTML nieuwsbrief template

Ontdek onze gratis HTML nieuwsbrief templates

Met de nieuwsbrief software van Newsletter2Go kunt u direct aan de slag. Allereerst komt er geen ingewikkelde handleiding, download of installatie aan te pas, ten tweede hebben we ook al meer dan 50 gratis HTML nieuwsbrief templates voor u klaargezet. Op iedere HTML e-mail template heeft u volledige rechten en bent u compleet vrij om deze naar uw eigen creativiteit aan te passen. De templates bevatten geen advertenties, zelfs niet de 1000 gratis e-mails die wij u maandelijks cadeau doen.

Voordelen van HTML nieuwsbrief templates:

 • Eenvoudig ontwerp in WYSIWYG-editor
 • Evaluatie van de openratio met trackingpixel
 • Branding door het gebruik van logo’s en huisstijlkleuren
 • Hogere klikfrequentie en meer conversies
 • Correcte weergave in de meeste e-mailcliënten
 • Universele toepasbaarheid dankzij responsive design van de HTML nieuwsbrief

U kunt uw HTML nieuwsbrief layout gratis eenvoudig aan uw huisstijl aanpassen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van uw eigen logo, lettertype en letterkleur. Met de intuïtieve drag & drop editor wijzigt u eenvoudig automatisch de nieuwsbrief lay-out van de sjablonen. Voor het ontwerp van uw HTML nieuwsbrief is geen voorafgaande programmeerkennis nodig — voeg inhoud toe aan de hand van bouwstenen, die u vanuit het menu simpel naar de juiste plek in de nieuwsbrief sleept.

Nieuwsbrief layout maken met behulp van HTML templates

Dankzij de uitgebreide collectie HTML e-mail templates laat zich niets meer te wensen over. In onze editor vindt u templates in vele verschillende designs en structuren. Naast de lege, simpele HTML-nieuwsbrief templates heeft ons designteam ook een reeks speciale thema’s voor u ontworpen. Deze aantrekkelijke templates kunt u bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden zoals Kerstmis, Pasen of Halloween gebruiken. Wilt u lifecycle mailings naar uw ontvangers verzenden? In de editor vindt u ook gratis HTML nieuwsbrief templates voor verjaardagen en andere evenementen. Het assortiment wordt continue uitgebreid om voor u de nieuwsbrief creatie nog eenvoudiger te maken.

Premium HTML nieuwsbrieven voor professionele e-mailmarketing

HTML nieuwsbrieven in uw huisstijl

Wenst u een aangepaste HTML nieuwsbrief template in uw ontwerp? Ons designteam maakt graag in overleg met u een individuele HTML nieuwsbrief template. Deze premium template wordt met de hand gecodeerd en getest in meer dan 36 e-mailcliënten. U beschikt dus niet alleen over een template die geheel bij uw huisstijl past, maar kunt er ook zeker van zijn dat het responsive design in de meeste e-mailcliënten correct wordt weergeven.

Van de premium HTML-nieuwsbrief templates kunt u op twee manieren gebruik maken. De eerste manier is wanneer u al een definitief ontwerp voor uw nieuwsbrief heeft en u enkel de programmering in geldige HTML nodig heeft. De tweede manier is wanneer u nog geen design heeft. In dit geval wordt er naar uw wensen een ontwerp gecreëerd en wordt deze daarna voor u gecodeerd. Wanneer uw individuele template klaar is, zet ons team deze automatisch in uw nieuwsbrief editor voor u klaar. In beide gevallen kunt u gebruik maken van onze unieke e-commerce functies, de 1-klik-productovername en 1-klik-inhoudovername. Met deze functies integreert u met een enkele klik producten en inhoud vanuit uw systeem in de nieuwsbrief. Zeer tijdbesparend en effectief!

Meer premium functies voor professionele e-mailmarketing:

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord