Home » Functies » Nieuwsbrieven verzenden » Nieuwsbrieven met bijlagen verzenden

Nieuwsbrieven met bijlagen verzenden

Beschikbaar in het STANDARD pakket

Met Newsletter2Go handig bijlagen aan nieuwsbrieven toevoegen.

  • Zoveel bijlagen in nieuwsbrieven als u wenst
  • In totaal tot 8 MB aan nieuwsbrief bijlagen sturen
  • Meerdere bestandsoorten per e-mail mogelijk
  • Beste afleverratio dankzij whitelisting
Nieuwsbrieven-verzenden_nieuwsbrieven-met-bijlagen

Verzend nieuwsbrieven met bijlagen in verschillende formaten

Bijlagen aan nieuwsbrieven toevoegen

Met de e-mailmarketing software van Newsletter2Go kunt u handig nieuwsbrieven met bijlagen verzenden. Koppel bestanden rechtstreeks aan uw nieuwsbrief en verzend deze met behulp van onze veilige en betrouwbare nieuwsbrief software. U kunt zoveel individuele bestanden als u wilt als bijlage aan de nieuwsbrief toevoegen. Wat telt, is de grootte van alle bestanden bij elkaar opgeteld, deze mag de 8 MB niet overschrijden. De whitelisting door gerenommeerde bedrijven als CSA, Return Path en ISIPP SuretyMail zorgen ervoor dat uw bijlagen in nieuwsbrieven niet door spamfilters opgepikt worden, maar direct in de mailbox van de ontvanger terecht komen.

Met behulp van nieuwsbrief bijlagen kunnen ook uitnodigingen voor afspraken of evenementen met de nieuwsbrief verzonden worden. Hiervoor moet u in de bijlage een ICS-bestand mee verzenden. Wanneer de ontvanger de afspraak opslaat, worden automatisch de gegevens uit het bijgevoegde bestand overgenomen.

Het toevoegen van de nieuwsbrief bijlagen

De nieuwsbrief bijlagen kunnen direct in de laatste stap aan de mailing worden toegevoegd. Upload uw bijlagen direct voor het verzenden van uw nieuwsbrief of selecteer een bestand uit de mediabibliotheek. Hier kunt u bestanden met een totale grootte van maximaal 4 MB uploaden.

Let er echter wel op dat ondanks dat Newsletter2Go deze functie aanbiedt, het ook zijn voordelen heeft om geen bijlagen te verzenden. Een betere optie is om de bijlagen als link in de nieuwsbrief te vermelden. Bijlagen in het algemeen leiden tot een hoge gevoeligheid voor spam e-mails. Bijzonder hoog is deze kans wanneer nieuwsbrieven via een seriemailing naar e-mailproviders zoals Outlook of Word worden verzonden. Veel e-mailprogramma’s tonen aan de ontvanger namelijk een waarschuwing wanneer de e-mail een bijlage bevat. In sommige gevallen wordt de toegang tot bijlagen in de nieuwsbrief zelfs volledig onderdrukt, om de ontvanger tegen virussen en spam te beschermen. Daarnaast is een nadeel van het direct toevoegen van een bijlage in de nieuwsbrief dat u geen mogelijkheid heeft om het bestand te actualiseren of aan te passen na de verzending.

Formaten voor de bijlagen in nieuwsbrieven

Mogelijke bestandsformaten om bijlagen aan nieuwsbrieven toe te voegen:

TekstAfbeeldingenTabellenOverig
.pdf.gif.xls.ics
.doc.png.xlsx.vcf
.docx.jpg/.jpeg

Alternatieven voor nieuwsbrief bijlagen

Wilt u geen nieuwsbrieven met bijlagen verzenden? Een alternatieve manier om het gewenste bestand met uw ontvangers te delen is om deze naar een webserver up te loaden, zodat de link van het bestand in de nieuwsbrief kan worden inbegrepen. Op deze manier kan ook bijvoorbeeld een trackinglink aan de nieuwsbrief bijlage worden gehangen, waarmee u precies kunt zien hoeveel ontvangers op de link hebben geklikt en het bestand hebben geopend. Newsletter2Go biedt u de mogelijkheid om de mediabibliotheek te gebruiken om bestandsbijlagen te uploaden.

In de mediabibliotheek blijven alle geüploade bestanden permanent beschikbaar. In de nieuwsbrief kunt u de geüploade bestanden vervolgens eenvoudig koppelen. Op deze manier kunnen een oneindig aantal bestanden met elk een maximale grootte van 8 MB in de nieuwsbrief worden vermeldt. Door deze oplossing wordt zowel het risico op spam verminderd, alsmede het vervolgen van de activiteit van de ontvanger vereenvoudigd. Met de link parameter en de clickmap ziet u precies waar en hoe vaak de bijlage werd geopend.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord