Home » Functies » E-mailmarketing met extra's » Whitelabel oplossing e-mailmarketing

Whitelabel oplossing voor
e-mailmarketing

Bied uw klanten een professionele nieuwsbrief oplossing aan met onze whitelabel functies:

  • Persoonlijk kleurenschema
  • Eigen logo
  • Eigen wettelijke bepaling
  • Whitelabel functies voor agenturen
White_Label

Whitelabel functies voor agenturen: onze software in uw design

Newsletter2Go’s whitelabel oplossing voor e-mailmarketing

Bent u op zoek naar een professionele whitelabel oplossing voor e-mailmarketing die u betrouwbaar aan uw klanten kunt aanbieden? Met de whitelabel functies van Newsletter2Go voorziet u uw klanten van de uitgebreide mogelijkheden van onze krachtige nieuwsbrief software. U presenteert de software als uw eigen product. Alle software kan worden aangepast aan uw ontwerp, waardoor Newsletter2Go niet langer als de software provider gepresenteerd wordt. U gebruikt de veilige software en snelle infrastructuur van Newsletter2Go en hoeft niet uw eigen whitelabel oplossing te programmeren of dure software te gebruiken.

Hoe bestelt u de whitelabel functies?

Maak eerst een eigen Newsletter2Go account aan. Dit door u door uzelf hier te registreren. Neem dan contact op met ons team, zodat wij u kunnen adviseren over de e-mailmarketing whitelabel oplossing en samen met u het proces kunnen opzetten.

Alle aanpassingen worden door ons team voor u gedaan. Zo kan bijvoorbeeld het kleurenschema geheel worden aangepast en kunt u uw eigen logo toevoegen. Newsletter2Go wordt in uw individuele design nergens benoemd. Zodra uw account is gemigreerd, kunt u zelfstanding gebruik maken van de whitelabel functies en uw gebruikers beheren (bijvoorbeeld uw klanten). Vervolgens kunt u de volledige nieuwsbrief oplossing gebruiken om e-mailcampagnes te creëren en verzenden.

Bent u geïnteresseerd in de whitelabel functies voor agenturen? Ons sales team beantwoordt graag al uw vragen en adviseert u over de mogelijkheden. Stuur ons een e-mail of bel ons op!

Dit kunt u aanpassen in de whitelabel oplossing voor e-mailmarketing

Persoonlijke inlogpagina: Mocht u kiezen voor een whitelabel account van Newsletter2Go dan is een aangepaste loginpagina mogelijk. Op deze pagina kunnen gebruikers zich aanmelden voor uw nieuwsbrief oplossing. U kunt deze loginpagina zelf ontwerpen en aan uw website koppelen.

Persoonlijke uitlogpagina: Wanneer een gebruiker uitlogt van uw Newsletter2Go whitelabel account, kunt u zelf kiezen op welke landingspagina de persoon daarna terecht komt. Dit kan bijvoorbeeld uw startpagina zijn.

Eigen logo: Wij uploaden graag uw eigen logo in de whitelabel oplossing. Deze verschijnt dan in de header in plaats van het Newsletter2Go logo.

Kleuren veranderen: Uw whitelabel account kan gehele door ons worden aangepast aan uw huisstijl. U kunt het kleurenschema en het ontwerp van de dashboard veranderen.

Link whitelabeling: Standaard wordt de whitelabel oplossing op een subdomein van Newsletter2Go ondergebracht. Op verzoek kan de koppeling echter ook volledig worden gewhitelabelt, bijvoorbeeld op basis van uw eigen domein. Deze optie omvat de complete whitelabel e-mailmarketing oplossing en de individuele loginpagina.

Zelf gebruikers creëren en beheren: Maak zelf sub-gebruikers in uw account. Beheer de toegangsrechten, maak eigen rollen (bijvoorbeeld, beheerder, redacteur of accountant) en stel aangepaste permissies in. Deze functie maakt de whitelabel oplossing voor agenturen bijzonder waardevol.

Verdere premium functies voor professionele e-mailmarketing:

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord