Home » Functies » E-mailmarketing plug-ins » WooCommerce nieuwsbrief module

WooCommerce nieuwsbrief module

Gebruik de voordelen van de WooCommerce e-mailmarketing integratie van Newsletter2Go en zie uw omzet stijgen:

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • Realtime rapporten en conversietracking
  • Uitstekende afleverratio dankzij gewhiteliste servers
  • Nieuwsbrief templates in uw huisstijl
WooCommerce nieuwsbrief integratie

Verhoog uw omzet en efficiëntie met onze WooCommerce nieuwsbrief module

De WooCommerce nieuwsbrief module in het kort

Dankzij de snel en eenvoudig te installeren Woocommerce nieuwsbrief module, kunt u voortaan naar uw klanten uiterst professionele nieuwsbrieven verzenden. De WooCommerce e-mailmarketing integratie zorgt voor de automatische synchronisatie van uw contacten en laat gebruik maken van onze unieke 1-klik-productovername functie, waarmee u binnen een handomdraai producten vanuit uw shop in uw nieuwsbrief integreert.

Ontvangerssynchronisatie

Zodra de WooCommerce module voor Newsletter2Go is geïnstalleerd, worden uw ontvangers en de bijbehorende ontvangerskenmerken elke dag met uw WooCommerce shop gesynchroniseerd. Alle gegevens kunnen dan handig gebruikt worden om ontvangers te segmenteren, groepen aan te leggen en daarna zeer doelgerichte nieuwsbrieven te verzenden. Bovendien is de synchronisatie bidirectioneel. Wanneer iemand zich van uw nieuwsbrief afmeldt, wordt dit ook naar uw WooCommerce systeem gecommuniceerd. Lees hier meer over hoe uw de automatische ontvangerssynchronisatie met uw WooCommerce nieuwsbrief integratie gebruikt.

1-klik-productovername

Met de Newsletter2Go WooCommerce module kunt u niet alleen uw ontvangers synchroniseren, maar ook met één klik producten vanuit uw shopsysteem in de nieuwsbrief overnemen. Hiervoor heeft u een premium nieuwsbrief template nodig, welke ons team graag vakkundig voor u ontwerpt en programmeerd.

De 1-klik-productovername functie werkt aan de hand van het productnummer. Wanneer u deze ingeeft, worden automatisch belangrijke kenmerken zoals de omschrijving, prijs, link en afbeelding overgenomen in uw nieuwsbrief. Dit bespaart u aanzienlijk veel kopieer- en plakwerk. Probeer het zelf uit en laat u overtuigen door de krachtige, effectieve functies van de Newsletter2Go WooCommerce module.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de WooCommerce nieuwsbrief module geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559297g2ret1534559297telsw1534559297en@se1534559297las1534559297. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord