Home » Functies » E-mailmarketing plug-ins » WooCommerce nieuwsbrief module

WooCommerce nieuwsbrief module

Beschikbaar in het Standard en Pro pakket

Ervaar meer gemak met de WooCommerce nieuwsbrief integratie en geniet van meer omzet en betere klantenbinding.

1. Eenvoudig te installeren integratie
2. Producten met een druk op de knop in de nieuwsbrief integreren
3. Ontvangers automatisch bijhouden

WooCommerce nieuwsbrief integratie

Effectieve nieuwsbrieven maken met de WooCommerce nieuwsbrief module

Het opensource-softwarepakket WooCommerce is een geliefde keuze bij veel webshop eigenaren die WordPress gebruiken. Maak jij gebruik het e-commerce platform en zoek je naar een mogelijkheid om je sales een boost te geven? Koppel onze nieuwsbrief tool aan de WooCommerce nieuwsbrief integratie, werk aan een effectieve e-mailmarketing strategie en bekijk hoe je productverkoop zal stijgen.

WooCommerce is een in Amerika ontworpen gratis opensource-systeem dat geliefd is bij WordPress-gebruikende webshopeigenaren. De populariteit van WooCommerce is te danken aan het grote gebruiksgemak — van de eenvoudige installatie tot de flexibele mogelijkheden om het product aan te passen.

Om CRM managers hetzelfde gemak en flexibiliteit te bieden, ontwierp ons IT-team de WooCommerce nieuwsbrief plug-in.

Met de eenvoudig te installeren nieuwsbrief module kun je voortaan veel efficiënter e-mailcampagnes in elkaar zetten. De WooCommerce integratie zorgt voor twee dingen, namelijk een eenvoudige productimplementatie en de automatische synchronisatie van contacten.

Let op: De WooCommerce nieuwsbrief module kan alleen worden gebruikt wanneer je een premium template of het Standard of Pro pakket gebruikt. In de template gallerij vind je kant-en-klare nieuwsbrief templates terug die de 1-klik-productovername bouwstenen al bevatten. Selecteer het template, pas deze naar wens aan en sla de lay-out vervolgens op als eigen template om de structuur voor toekomstige nieuwsbrieven te gebruiken.

Met de WooCommerce nieuwsbrief plug-in tijd besparen

Nu dat je WooCommerce nieuwsbrief integratie klaar voor gebruik is kun je beginnen met het testen van de nieuwe functies.

Het overnemen en updaten van ontvangers is met je plug-in binnen enkele klikken voltooid. Door op de synchronisatieknop te drukken vergelijkt ons systeem automatisch de ontvangerslijst die in de WooCommerce shop beschikbaar is. Mochten er nieuwe ontvangers bij zijn gekomen, dan worden deze automatisch in je Newsletter2Go adresboek toegevoegd.

Ook het samenstellen van productnieuwsbrieven is met de WooCommerce nieuwsbrief plug-in eenvoudig. In de editor in de e-mailmarketing software vind je speciale 1-klik-productovername bouwstenen. Dit zijn bouwstenen die een koppeling met het WooCommerce backend systeem kunnen maken.

Om producten in de nieuwsbrief toe te voegen met behulp van de WooCommerce nieuwsbrief module, voeg je eerst een productbouwsteen toe. Hierna voeg je een product toe door in de bouwsteen te klikken en in de pop-up het desbetreffende artikelnummer in te voeren.

Ons systeem maakt verbinding met je WooCommerce webshop en verzamelt automatisch alle benodigde informatie, zoals de producttitel, informatie, prijs en afbeelding. Deze informatie kun je aanpassen of één op één overnemen. Hierna bevestig je het product en pronkt deze in de nieuwsbrief.

Simpel, tijdbesparend en waardevol; dat is de kracht van de WooCommerce nieuwsbrief integratie. Voortaan stel je veel sneller nieuwsbrieven samen. En dat betekent meer tijd voor geavanceerde e-mailmarketing technieken die je nieuwsbrieven naar een hoger niveau tillen.

Hulp nodig?

💡 Lees hier stap voor stap hoe je de WooCommerce integratie opzet.
💡 Lees hier welke shopsystemen op Newsletter2Go kunnen worden aangesloten.
💡 Klik hier om naar het plug-in download centrum te gaan.

Ben jij klaar om je e-mailmarketing verkoop serieus te nemen?

Koppel de WooCommerce module en ervaar zelf hoe je conversies continu toenemen!

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.