Home » Functies » E-mailmarketing met extra's » Gebruikersbeheer

Gebruikersbeheer met persoonlijke toestemming

Samen nieuwsbrieven maken wordt simpel gemaakt met diverse gebruikers, met ieder hun eigen rechten.

  • In het Lite pakket beschik je over één gebruiker per account
  • In de Standard/Pro pakketten beheer je zoveel gebruikers aan als je nodig hebt
  • Ken verschillende rechten aan gebruikers toe
  • Perfect voor e-mailmarketing agenturen
gebruikersbeheer

Gebruik het nieuwsbrief software gebruikersbeheer van Newsletter2Go

Sommige van onze klanten zijn eenmanszaken die zelf hun contacten verzamelen en nieuwsbrieven maken en verzenden. Een groot deel werkt echter met een team aan nieuwsbrieven. De CRM manager bedenkt het concept, de content writer zorgt voor overtuigende teksten en de boekhouder heeft de software nodig om facturen te downloaden en betalen.

Een goede e-mailmarketing tool moet daarom over de mogelijkheid beschikken om met meerdere personen in één account te werken. Om te zorgen dat dit vlekkeloos verloopt werk je met gebruikersrollen.

Stel je werkt met een stagiair of freelancer die alleen de tekst in de nieuwsbrief in hoeft te voegen. In dit geval hoeft degene geen toegang te hebben tot de creditcardgegevens of de persoonlijke informatie van de ontvangers. Met behulp van gebruikersrollen krijgt iedereen die bij het proces betrokken is speciale rechten toegewezen. Zo minimaliseer je de kans op errors en heeft iedereen de rechten die voor hun rol nodig zijn.

Bij Newsletter2Go maak je diverse rollen aan voor het nieuwsbrief software gebruikersbeheer. Zo vind je in onze software onder andere een administrator rol, een stagiaire rol en een accountant rol. In de nieuwsbrief software kun je zowel gebruikers als subgebruikers aanmaken.

Iedere gebruiker kan met individuele rollen en rechten worden uitgerust. De administrator bevat alle rechten en kan bijvoorbeeld de accountgegevens inzien, nieuwe gebruikers beheren en maken en gebruikersrollen definiëren. Een accountant daarentegen kan bijvoorbeeld geen nieuwsbrieven maken, maar wel de rekeningen inzien.

Voor een stagiaire kun je vervolgens instellen dat deze wel nieuwsbrieven kan maken, maar geen nieuwsbrieven kan verzenden. In het nieuwsbrief software gebruikersbeheer hebben we de meest gebruikte rollen al voor je ingesteld, hoewel je uiteraard de individuele rechten van iedere gebruiker kunt aanpassen.

Gebruikers beheren is met de nieuwsbrief tool van Newsletter2Go simpel en flexibel.

Voor het opzetten van diverse rollen heb je een Standard of Pro pakket nodig. In het Lite pakket kun je slechts één gebruiker instellen, hoewel je de logins wel kunt delen en tegelijkertijd met hetzelfde e-mailadres op één account ingelogd kunt zijn.

Voorbeelden van gebruikersrechten in het nieuwsbrief software gebruikersbeheer

  • Accountbeheer (accounts beheren, facturen inzien, enz.)
  • Mailings (opstellen, verzenden, deleten, enz.)
  • Rapporten (rapporten inkijken, downloaden, enz.)
  • Ontvangers  (ontvangers importeren, wissen, enz.)
  • Zichtbaarheid (‘Prijzen’ verbergen in het menu, enz.)
💡 Waarom is het nieuwsbrief software gebruikersbeheer zo ideaal voor e-mailmarketing agenturen?

Met het gebruikersbeheer in de nieuwsbrief software voor agenturen kun je niet alleen gebruikers beheren, maar ook zelf aparte klantenaccounts beheren. Geef iedere klantenaccount de gewenste credits of verleen snelle support door in te loggen in de klantenaccount. Je kunt de software voor agenturen in je account bestellen.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.