Home » Functies » E-mailmarketing met extra's » Gebruikersbeheer

Gebruikersbeheer met persoonlijke toestemming

Alle voordelen van het Newsletter2Go nieuwsbrief software gebruikersbeheer op een rij.

  • LITE pakket – Beschik over één gebruiker per account
  • STANDARD pakket – Maak en beheer zoveel gebruikers aan als u wenst
  • Verschillende rechten aan gebruikers toekennen
  • Een perfecte functie voor e-mailmarketing agenturen
gebruikersbeheer

Gebruik het nieuwsbrief software gebruikersbeheer van Newsletter2Go

In een goede e-mailmarketing tool moet uiteraard de optie bestaan om met meerdere personen in een account te werken. Om ervoor te zorgen dat alles correct verloopt, is het daarvoor belangrijk om diverse rollen in te stellen. Hiervoor kunt u bij Newsletter2Go gebruik maken van het gebruikersbeheer. Niet iedere medewerker hoeft namelijk over alle functies te beschikken om zijn taak uit te kunnen voeren. Door de gebruikersrechten te beperken naar enkel diegene die de gebruiker nodig heeft, vermindert u de kans op fouten.

Bij Newsletter2Go kunt u diverse rollen aanmaken voor het nieuwsbrief software gebruikersbeheer. Zo bestaan er onder andere een administrator rol, een stagiaire rol en een accountant rol. De nieuwsbrief software heeft zowel gebruikers als subgebruikers. Iedere gebruiker kan met individuele rollen en rechten worden uitgerust. De administrator bevat alle rechten en kan bijvoorbeeld de accountgegevens inzien, nieuwe gebruikers beheren en maken en gebruikersrollen definiëren. Een accountant daarentegen kan bijvoorbeeld geen nieuwsbrieven maken, maar wel de rekeningen inzien. Voor een stagiaire kunt u instellen dat deze wel nieuwsbrieven kan maken, maar geen nieuwsbrieven kan verzenden en geen gegevens in het account of rekeningen kan inzien. In het systeem zijn voor het nieuwsbrief software gebruikersbeheer de meest gebruikte rollen ingesteld, hoewel u als e-mailmarketing agentuur de individuele rechten van iedere gebruiker natuurlijk kunt aanpassen.

Gebruikers beheren is met de nieuwsbrief tool van Newsletter2Go zeer effectief en flexibel. Ook voor het maken en verzenden van nieuwsbrieven beschikt de software over een zeer handige functie. Met de teamworkfunctie is het namelijk mogelijk om samen aan een nieuwsbrief te werken en feedback onderling te verzenden en corrigeren. Wanneer de nieuwsbrief uiteindelijk gemaakt is en alle teamleden tevreden zijn met het resultaat, kan de leidinggevende het uiteindelijke groene licht voor de verzending geven. Ideaal voor e-mailmarketing agenturen.

Rechten van medegebruikers in het nieuwsbrief software gebruikersbeheer

  • Accountbeheer (accounts beheren, facturen inzien, enz.)
  • Mailings (opstellen, verzenden, deleten, enz.)
  • Rapporten (rapporten inkijken, downloaden, enz.)
  • Ontvangers  (ontvangers importeren, wissen, enz.)
  • Zichtbaarheid (‘Prijzen’ verbergen in het menu, enz.)
Het nieuwsbrief software gebruikersbeheer is ideaal voor e-mailmarketing agenturen:

Met het gebruikersbeheer in de nieuwsbrief software voor agenturen kunt u niet alleen gebruikers beheren, maar ook zelf aparte klantenaccounts beheren. Geef iedere klantenaccount de gewenste credits of verleen snelle support door in te loggen in de klantenaccount. U kunt de software voor agenturen in uw account bestellen.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord