Combineer de Newsletter2Go API met uw webservice. Door de performante REST API van Newsletter2Go te gebruiken, kunt u eenvoudig ons in-house verzendsysteem met uw eigen webservice gebruiken. U stuurt zo handig nieuwsbrieven naar uw bestaande contacten of zet probleemloos een van de veelzijdige transactionele e-mails op. De REST API kan onafhankelijk van programmeertaal worden gebruikt en integreert Newsletter2Go flexibel in uw systeem.

Alle functies van de nieuwsbrief API zijn uitvoerig gedocumenteerd en kunnen moeiteloos worden toegepast dankzij de API-documentatie. De verbinding tussen uw systeem en Newsletter2Go kan worden uitgebreid dankzij de vele verschillende API-calls. Gebruik de API voor diverse doeleinden, zoals om nieuwe ontvangers te importeren of om direct nieuwsbrieven te verzenden. Ook de realtime e-mailcampagne rapporten zijn via de nieuwsbrief API direct toegankelijk.

Gedetailleerde documentatie van de nieuwsbrief API

REST API onafhankelijk van programmeertaal

Koppel de krachtige verzendinfrastructuur van Newsletter2Go met uw eigen webservice. Integreer het Newsletter2Go verzendsysteem dieper en flexibeler in uw systeem, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een van de omvangrijke transactionele e-mails. Integratie via REST API is dankzij de van programmeertaal onafhankelijke interface eenvoudig op te zetten. Dankzij een gedetailleerde documentatie, die voortdurend wordt geactualiseerd, heeft u altijd de nieuwste functies op elke beschikbare tijd tot uw beschikking.

REST API nieuwsbrief software ontwikkelaars

Voorbeeld implementaties van de Newsletter2Go API

De REST API Newsletter2Go kan, ongeacht de programmeertaal, uitgevoerd worden. Voor een eenvoudige start kunt u één van de vele voorbeeld implementaties in verschillende talen zoals Java, Perl of PHP gebruiken. Mocht u daarna toch nog resterende vragen hebben over de opzet van de REST API, dan kunt u altijd doordeweeks van 9 tot 18 uur contact opnemen met ons vriendelijke supportteam.

Professionele integratiemogelijkheden voor shopsystemen

Meer dan 25 kant-en-klare interfaces

U kunt Newsletter2Go aan een verscheidenheid van interfaces koppelen, zoals diverse CRM-, CMS- en shopsystemen. Met behulp van deze integraties kunt u onder andere uw nieuwsbrief ontvangersgegevens synchroniseren of met één klik bestaande inhoud of producten uit uw systeem in uw nieuwsbrief integreren.

Met de REST API kan de koppeling tussen uw systeem en Newsletter2Go bijna onbeperkt uitgebreid worden. Alle beschikbare API-calls staan in detail in de uitvoerige API-documentatie beschreven.

Nieuwsbrief software vanNewsletter2Go

Nieuwsbrief tracking met Google Analytics

Naast het gebruik van kant-en-klare integraties met behulp van de performante nieuwsbrief API, kunt u ook gebruik maken van uw eigen tracking van derden, zoals Google Analytics en econda. Hierdoor beschikt u over nog meer informatie rondom uw nieuwsbrief prestaties. Wordt het systeem dat u gebruikt nog niet door ons ondersteund? Contacteer dan ons supportteam. Wij werken voortdurend aan de verbetering van onze nieuwsbrief software en helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing en integratiemogelijkheid.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord