Home » Functies » Integraties » Amazon nieuwsbrief integratie

Amazon nieuwsbrief integratie

Amazon nieuwsbrief module voor bijzonder effectieve e-mailmarketing.

  • STANDARD/PRO pakket – ontdek de unieke 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Live rapporten en handige conversietracking
  • Profi nieuwsbrief templates in corperate design
  • Zeer hoge afleverratio door whitelisting
Amazon integratie

Uw Amazon shop en Newsletter2Go handig gekoppeld met de nieuwsbrief integratie

Heeft u een eigen Amazon Seller webshop en denkt u eraan om uw klanten per nieuwsbrief over de laatste producten te informeren? Een hele goede keuze! Vooral omdat e-mailmarketing uw conversies zeer sterk kan verbeteren. Met de handige Amazon integratie voor Newsletter2Go is uw e-mailmarketing in goede handen. In de toekomst maakt u eenvoudig professionele nieuwsbrieven die u vervolgens met één druk op de knop naar al uw Amazon klanten verzendt.

Hoe dit precies in zijn werking gaat leest u hier in dit artikel over de Amazon nieuwsbrief integratie.

De nieuwsbrief integratie voor uw Amazon Seller account is eenvoudig opgezet. Maar wat kunt u er eigenlijk mee? Simpel. Na het installeren van de Amazon integratie geniet u van twee waardevolle functies, namelijk de ontvangerssynchronisatie en de optie voor de 1-klik-productovername. Deze functies zijn vanaf het STANDARD pakket beschikbaar.

De ontvangerssynchronisatie is een makkelijke manier om al uw ontvangers over te dragen naar uw Newsletter2Go account. Wanneer u besluit te beginnen met het verzenden van nieuwsbrieven heeft u uiteraard ontvangers nodig. Deze importeert u rechtstreeks vanuit Amazon in onze nieuwsbrief tool. Vervolgens kunt u al uw klanten in groepen sorteren en van specifieke kenmerken voorzien. Dit maakt het in de toekomst stukken eenvoudiger om specifieke e-mailcampagnes op te zetten.

De 1-klik-productovername functie is een andere innovatieve functie die u ontzettend veel tijd zal besparen. Met behulp van een premium template die door ons programmeerteam wordt gecodeerd integreert u voortaan met één druk op de knop uw Amazon producten in de nieuwsbrief. Onhandig kopieer- en plakwerk is door deze functie verleden tijd. De speciale bouwstenen zijn gekoppeld aan uw Amazon shop en kunnen hierdoor productbeschrijvingen, afbeeldingen, prijzen, kortingen en andere productinformatie overnemen. U voert het productnummer in, onze software doet de rest.

Let op: Voor het gebruik van de 1-klik-product- en inhoudovername functies heeft u een premium template nodig. Die wordt door ons ontworpen en gecodeerd. U kunt deze eenvoudig via uw account bestellen. Bij een premium template heeft u ook de mogelijkheid om uw lay-out in uw huisstijl te laten ontwerpen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.