Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » OXID eSales nieuwsbrief module

OXID eSales nieuwsbrief module

Handig met OXID eSales nieuwsbrieven verzenden. De voordelen van de performante e-mailmarketing integratie voor OXID eSales shops vindt u hier in detail.

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssynchronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • STANDARD/PRO pakket – teamwork functie
  • Live reports en conversietracking
  • Nieuwsbrief templates in uw huisstijl
Nieuwsbrief integratie OXID

Sterk presterende e-mailmarketing met de OXID eSales nieuwsbrief module

Met de OXID e-mailmarketing integratie van Newsletter2Go kunt u eenvoudig en effectief de prestaties van uw OXID shop verhogen. De krachtige e-commerce mogelijkheden helpen u om effectief nieuwe klanten aan te trekken en de inkomsten van bestaande klanten te verhogen. De OXID nieuwsbrief module synchroniseert automatisch de gegevens van uw klanten en de productinformatie tussen uw OXID winkel en Newsletter2Go account. De automatische ontvangerssynchronisatie zorgt ervoor dat de status van uw ontvangers altijd up-to-date is. Met de 1-klik-productovername kunt u effectieve nieuwsbrieven in een mum van tijd te creëren.

Met behulp van A/B testen kunt u tot maximaal 9 varianten tegelijkertijd testen, zodat u altijd de beste variant van uw nieuwsbrief verzendt. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende onderwerpregels, afzenderversies en contentelementen testen. Voor iedere optie kunnen drie verschillende versies worden getest. In A/B-testen worden de testversies naar een deel van uw ontvanger verzonden, waarbij u zelf in staat bent om de reikwijdte op te even. De winnende variant wordt automatisch naar alle geselecteerde ontvangers verzonden.

De handige ontvangerssynchronisatie

Steeds up-to-date, daar zorgt de automatische ontvangerssynchronisate voor. Wanneer de OXID eSales nieuwsbrief module succesvol tot stand is gebracht, worden uw ontvangersgegevens en -kenmerken met uw Newsletter2Go adresbestand gesynchroniseerd. Daardoor vermindert uw manuele werklast aanzienlijk. Meer informatie vindt u hier: Ontvangerssynchronisatie

Gedetailleerde real-time rapporten laten u precies zien hoe succesvol uw nieuwsbrief was. Alle belangrijke indicatoren, zoals openratio, kliks en afmeldingen worden gemeten en overzichtelijk gepresenteerd. Professionele rapporten helpen u om de prestaties van uw nieuwsbrief in meer detail te analyseren. Een clickmap laat u zien welke links hoe vaak in de nieuwsbrief zijn aangeklikt. Op basis van de geolocatie herkent u meteen waar uw nieuwsbrief geopend is. De rapporten kunnen worden gesegmenteerd om eenvoudig de prestaties van de verschillende doelgroepen te vergelijken.

OXID eSales in Newsletter2Go integreren is eenvoudig. Maak hiervoor een account aan en koppel de OXID e-mailmarketing integratie om eenvoudig met OXID eSales nieuwsbrieven te verzenden. Het gebruik van de Newsletter2Go e-mailmarketing software is gratis. U kunt maximaal 1000 e-mails gratis per maand versturen. Wanneer u meer e-mails wilt verzenden, kunt u extra e-mail credits in uw account kopen.

Hoe de unieke 1-klik-productovername werkt

Met de 1-klik-productovername kunt u met slechts één klik de volledige productomschrijving, afbeelding, prijs en link in uw nieuwsbrief overnemen. Hiervoor maken we voor uw een premium nieuwsbrief template in uw corporate design. Uw persoonlijke template communiceert rechtstreeks met uw shop na het OXID eSales met Newsletter2Go integreren. Meer informatie vindt u hier: 1-klik-productovername

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de OXID nieuwsbrief module geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559316g2ret1534559316telsw1534559316en@se1534559316las1534559316. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Bonus: wanneer u gebruik maakt van het STANDARD pakket zijn enkele nieuwsbrief templates al van de 1 klik overname functie voorzien.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord