Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Automatische ontvangerssynchronisatie

Automatische ontvangerssynchronisatie

Beschikbaar in het STANDARD pakket

Maak gebruik van de tijdbesparende en eenvoudige automatische ontvangerssynchronisatie in uw STANDARD of PRO pakket.

  • Importeert ontvangers van uw shopsysteem naar uw account
  • Ontvangers worden dagelijks bijgewerkt
  • Kopieert nieuwe ontvangers rechtstreeks naar Newsletter2Go
  • Verwijderde ontvangers worden gemarkeerd

Automatisch ontvangerssynchronisatie voor CRM- en webshopsystemen

Met de Newsletter2Go ontvangerssynchronisatie het beheren van ontvangers een overbodige taak. Het automatische proces zorgt ervoor dat uw ontvangerslijst altijd up-to-date is en u voortaan geen handmatige wijzigingen meer hoeft door te voeren. Hiermee bespaart u bespaart zich de tijdrovende taak om uw volledige adressenlijst manueel te importeren en exporteren.

De nieuwsbrief ontvangerssynchronisatie wordt gekoppeld aan uw huidige systeem. U kunt zodra de verbinding is opgezet, al uw ontvangers in enkele stappen naar Newsletter2Go overbrengen. Ons systeem neemt automatisch alle kenmerken en groepen over. De meeste ontvangerscriteria, zoals de naam en het geslacht, zullen automatisch een match zijn. De kenmerken die Newsletter2Go niet herkend kunt u eenvoudig aanmaken. U kunt zoveel kenmerken aanmaken als u wilt. Hoe meer informatie u over de ontvanger ter beschikking heeft, hoe relevanter de nieuwsbrief zal zijn.

Na de import van de ontvangers kunt u zelf in uw account groepen aanmaken. Ontvangersgroepen kunnen bijvoorbeeld worden aangelegd op basis van geslacht, leeftijd, woonplaats of andere kenmerken zoals schoenmaat. Met deze ontvangerssegmenten kunt u vervolgens uw nieuwsbrieven effectiever personaliseren en doeltreffender verzenden.

Het automatisch synchroniseren van ontvangers zorgt ervoor dat het adresboek altijd up-to-date is. Dit gebeurt door de dagelijkse ontvangerssynchronisatie tussen Newsletter2Go en het gekoppelde systeem. Melden ontvangers zich van de nieuwsbrief af, dan worden deze direct naar een inactieve lijst verplaatst. U kunt ook zelf ontvangers afmelden of op de blacklist zetten. Ontvangers die op de blacklist vermeldt staan worden door Newsletter2Go onthouden. Dit betekent dat wanneer u een bestand importeert met dezelfde ontvanger, de status op blacklist blijft staan en niet verandert naar actief. Met de automatische ontvangerssynchronisatie voor e-mailmarketing is uw ontvangerslijst altijd actueel en opgeruimd.

Momenteel ondersteunen we voor de automatische nieuwsbrief synchronisatie een groot aantal CRM- en webshopsystemen.

Het automatisch ontvangers synchroniseren is beschikbaar voor volgende systemen: JTL Shop,  Magento,  plentymarkets,  OXID,  LightspeedShopify Shopware, Afterbuyxt:CommerceCentralstation CRM, Corbra CRM.

Een volledige lijst van de integraties vindt u in het nieuwsbrief download centrum.

Extra functies: Wanneer u over uw eigen premium template beschikt, kunt u gebruik maken van onze exclusieve e-commerce functies. Hiermee kunt u met één klik producten en inhoud in uw nieuwsbrief overnemen. Ontdek zelf de 1-klik-productovername en de 1-klik-inhoudovername.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord