Whitelisting nieuwsbrief software

Verzendt een server een nieuwsbrief, dan wordt automatisch het IP-adres van deze server aangegeven als ‘retouradres’. Telkens wanneer een e-mailclient een nieuwsbrief ontvangt, wordt het adres van de afzender gecontroleerd.

E-mailmarketing whitelisting zorgt voor een vlekkeloze controle. Als het IP-adres van de server namelijk gewhitelist is, dan hoeft de e-mail niet eerst door een spamfilter gecontroleerd te worden. De e-mail wordt direct naar de mailbox van de ontvanger gestuurd.

Is er geen IP-adres whitelisting op de verzendserver voorhanden? Dan is de kans veel groter dat uw e-mail eerst door een spamfilter gecontroleerd moet worden. E-mailmarketing whitelisting is dus nodig voor een betrouwbare verzending en hogere afleverratio. Newsletter2Go is onder andere aangesloten bij gerenommeerde whitelisting bedrijven als ISIPP en CSA. Door deze professionele certificaten kunnen wij moeiteloos nieuwsbrieven direct naar miljoenen mailboxen sturen. Ontdek het zelf en geniet van vakkundige verzending en een afleverratio van meer dan 99%.

E-mailmarketing whitelisting voor miljoenen mailboxen

CSA-whitelisting

De Certified Senders Alliance, een project van de German Direct Marketing Association en het Duitse eco, is een van de belangrijkste e-mailmarketing whitelisting bedrijven voor Europa. Het lidmaatschap van Newsletter2Go garandeert een hoge afleverratio van uw mailings, rechtstreeks in de inboxen van vrijwel alle grote internet e-mailcliënten. Door de CSA-certificering wordt uw nieuwsbrief niet getest op spam wanneer u naar providers als Hotmail en AOL stuurt.

Certified-Senders-Alliance

SuretyMail certificering

Newsletter2Go een officiële partner van het ISIPP SuretyMail-programma. Deze service zorgt voor een directe verzending naar e-mailcliënten als AOL, Yahoo, Hotmail en Earthlink. Uw e-mails profiteren van rechtstreekse verzending, zonder dat hier een spamfilter controle bij komt kijken. ISIPP werkt onder andere samen met SpamAssassin, SpamCop en SURBL. Over deze spamfilterprogramma’s hoeft u zich dus bij Newsletter2Go geen zorgen te maken. Uw afleverratio wordt door deze software niet aangetast.

Speciale functie: exclusieve toegewijde IP’s

Optioneel heeft Newsletter2Go individuele toegewijde IP’s beschikbaar. Deze IP-adressen beschikken over IP-adres whitelisting en worden exclusief door u voor uw nieuwsbrief distributie gebruikt. U heeft hierdoor volledige controle over de reputatie van het IP-adres. Voor de eerste verzending met uw unieke IP-adres warmen wij deze uiteraard grondig op.

Ondertekende nieuwsbrief verzending

DKIM-ondertekening

Door ‘ondertekende’ e-mails te verzenden, kan de geldigheid van het afzenderadres bevestigd worden. Dit leidt tot minder spamcontrole en dus een hogere afleverratio. Bij het gebruik van een DKIM-ondertekening wordt een DNS-vermelding aangelegd waarmee wordt toegestemd dat Newsletter2Go uw afzenderadres mag gebruiken. De ontvangende e-mailclient weet zo dat u daadwerkelijk de afzender van de e-mails bent.

DKIM Sender-ID en SPF-signering

Sender ID- en SPF-ondertekening

Om de authenticiteit van het afzenderadres te bevestigen, kunt u in uw account een Sender ID en SPF-ondertekening toevoegen. Middels een DNS-vermelding wordt gecommuniceerd dat u de eigenaar van het afzenderadres bent. E-mailcliënten als Hotmail, Outlook, MSN, Gmail en Yahoo zullen hierdoor uw e-mails met meer vertrouwen en snelheid aannemen.

Extra veiligheid: DMARC-ondertekening

Naast de eerder genoemde whitelisting mogelijkheden, raden wij ook een DMARC-ondertekening aan. Dit authenticatie protocol identificeert u als de rechtmatige afzender van de e-mail. De DMARC-ondertekening wordt door veel e-mailmarketing experts aanbevolen om een succesvolle aflevering te garanderen.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord