Nieuwsbrief software voor het MKB teaser

Deze bedrijven vertrouwen al op Newsletter2Go:

klassik radio
Ableton
Gegenbauer

Professionele MKB e-mailcampagnes maken en verzenden

Intuïtieve drag & drop editor

Newsletter2Go biedt een van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen wanneer het aankomt op effectieve nieuwsbrief software voor het MKB. Met meer dan 95 functies zijn wij ervan overtuigd dat onze software aan uw eisen voldoet. Met onze simpele drag & drop editor stelt u binnen enkele klikken een professionele nieuwsbrief samen. U kunt deze geheel naar eigen smaak ontwerpen, bijvoorbeeld door te spelen met verschillende lettertypes, kleuren, kaders en andere personalisatiemogelijkheden. U kunt zonder handleiding of HTML-voorkennis direct met de editor aan de slag. Het modulaire systeem spreekt geheel voor zich. Mocht u er toch niet uitkomen, dan hebben wij een groot aantal hulpartikelen en tutorial video’s online beschikbaar.

Nieuwsbrief editor

Nieuwsbrief templates in responsive design

In onze e-mailmarketing software voor het MKB heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment responsive templates. Kies voor een standaard template, welke u kunt personaliseren met passende content en aantrekkelijke afbeeldingen, of verzend één van onze thematische templates. De laatstgenoemde premium templates ontwerpen onze designers met veel zorg en zijn ideaal voor feestdagen of speciale gelegenheden. Wij zorgen voor de juiste presentatie, terwijl u zich druk maakt over de best passende content voor uw doelgroep.

Unieke premium nieuwsbrief templates

Naast de >50 responsive templates die wij voor u beschikbaar stellen, kunt u ook gebruik maken van onze premium template service. Hierbij overlegt u met ons designteam wat u in gedachte heeft en ontwerpen onze vakkundige designers een template geheel in uw huisstijl. Uw kant-en-klare template wordt van tevoren getest in diverse e-mailcliënten en past zich automatisch aan aan desktop-, tablet- en smartphonebeeldschermen. Eenmaal in de editor geïmporteerd, gebruikt u uw unieke premium template zo vaak als u wilt.

Uitgebreide, realtime rapporten

Een van de grootste voordelen van onze e-mailmarketing software voor het MKB is de gedetailleerde meetbaarheid. Met Newsletter2Go meet u het succes van uw nieuwsbrief tot in de fijnste details. In de realtime rapporten, die direct na verzending van de nieuwsbrief beschikbaar zijn, analyseert u eenvoudig de aflever-, open-, klik- en conversieratio. De waardevolle informatie wordt ook in overzichtelijke grafieken gepresenteerd en de rapporten kunnen uiteraard als pdf-versie gedownload worden.

Betrouwbare verzending van uw nieuwsbrieven

Vermijd spam met whitelisting

Onze afleverratio bedraagt meer dan 99% en dat is niet vanzelf tot stand gekomen. Bij Newsletter2Go hechten wij veel waarde aan het snel en direct afleveren van uw nieuwsbrieven. In tegenstelling tot de meeste servers, verzendt Newsletter2Go over een gewhiteliste server. Dit betekent dat uw e-mails direct worden doorgestuurd, zonder eerst op verdenking van spam gecontroleerd te moeten worden. Om deze service aan te kunnen bieden, is onze e-mailmarketing oplossing voor het MKB aangesloten bij gerenommeerde whitelisting leveranciers zoals CSA, Return Path en ISIPP.

Certified Senders Alliance Newsletter2Go

E-mailmarketing automation

Stel eenmalig automatische e-mailcampagnes in, die vervolgens op bepaalde tijden vanzelf worden verzonden. Verhoog de klantloyaliteit met een welkomstmail na inschrijving, een verjaardagsmail of een reactiveringscampagne wanneer een klant al een even niet meer actief is geweest. Door de personaliseringsmogelijkheden, zoals in het onderwerp of de aanhef, spreekt u de klant direct aan en verhoogt u het succes van de nieuwsbrief. Bovendien kunnen via de REST API flexibel transactionele e-mails vanuit uw bestaande systeem worden verstuurd. Met e-mailmarketing automation blijft u altijd in contact met uw klanten.

Rechtsconforme e-mailmarketing

Met de e-mailmarketing oplossing voor het MKB kiest u niet alleen voor een uiterst betrouwbaar systeem, maar weet u ook zeker dat de software veilig en overeenstemming met de wet is. De double opt-in nieuwsbriefaanmelding, de naar Europese wetten gecertificeerde software en het strikte Duitse privacybeleid waaraan wij voldoen, zorgen ervoor dat uw ontvangersgegevens te allen tijde correct behandeld worden. Newsletter2Go sluit absoluut uit dat gegevens worden verkocht of doorgespeeld aan derden.

Maak vandaag nog uw eerste nieuwsbrief!

Test onze e-mailmarketing software voor het MKB geheel vrijblijvend.
Elke maand 1000 gratis advertentievrije e-mails.

E-mailmarketing expertise

Premium support en een uitgebreide kennisbank

Ons vriendelijke supportteam is altijd bereid om uw vragen over onze e-mailmarketing software voor het MKB en e-mail marketing in het algemeen te beantwoorden. U kunt ons doordeweeks van 9 tot 18 uur via e-mail contacteren. Wij komen dan gegarandeerd binnen 24 uur op uw aanvraag terug.

Naast antwoorden op uw vragen delen wij ook graag onze e-mailmarketing expertise met u. In onze kennisbank vindt u een uitgebreid assortiment van recente blogartikelen, interessante infographics, handige video tutorials en gedetailleerde white papers. Hier leert u precies hoe u effectief uw klanten kunt bereiken. Wij vullen onze kennisbank continu aan met nieuwe content en praktische tips, zodat uw expertise up-to-date blijft.

E-mailmarketing kennisbank

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.