Home » Functies » Nieuwsbrief plug-ins » Microsoft Dynamics CRM integratie

Microsoft Dynamics CRM integratie

Maak gebruik van de voordelen van de Newsletter2Go Microsoft Dynamics CRM e-mailmarketing integratie.

  • Professionele Microsoft Dynamics CRM integratie
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • Gebruik van de hoogwaardige nieuwsbrief tool
  • Gebruiksvriendelijke editor met bouwstenen
  • Meer dan 99% afleverratio dankzij whitelist servers
Microsoft Dynamics nieuwsbrief integratie

Met de Microsoft Dynamics CRM integratie doeltreffende nieuwsbrieven verzenden

Newsletter2Go biedt de perfecte nieuwsbrief plug-in voor uw CRM. Profiteer optimaal van alle verkoopkansen en werk effectief met cross-selling en upselling e-mails.

Met de Microsoft Dynamics CRM integratie kunt u uw bestaande contactgegevens en klantinformatie in uw Newsletter2Go account gebruiken. Aangezien e-mail een van de belangrijkste communicatiekanalen voor het klantcontact is, is deze koppeling onmisbaar in uw marketingstrategie. E-mailmarketing kan namelijk zeer effectief helpen om een langdurige klantrelatie op te bouwen. Met nieuwsbrieven en automation mailings kunt u met weinig inspanning de hele levenscyclus van de klant vervolgen en hierop tactisch inspelen. Gebruik de gegevens van de gekoppelde Microsoft Dynamics CRM e-mailmarketing integratie om zo uw e-mailmarketing bijzonder effectief te versterken.

Met de nieuwsbrief plug-in voor Microsoft Dynamics CRM kunt u uw bestaande contacten rechtstreeks met Newsletter2Go synchroniseren. Hierbij worden alle ontvangerskenmerken en groepen overgenomen en beschikbaar gesteld voor het verzenden van nieuwsbrieven. U kunt dus gebruik maken van de hele levenscyclus van de klant voor uw e-mailmarketing. Na de koppeling van de Microsoft Dynamics CRM integratie vindt automatisch een dagelijkse synchronisatie tussen de twee systemen plaats, zodat uw adresboek met ontvangers altijd up-to-date en volledig is.

De klantgegevens uit de Newsletter2Go Microsoft Dynamics CRM nieuwsbrief integratie zullen u helpen om uw nieuwsbrief tot in het laatste detail te personaliseren. Op basis van de klantgroepen kunt u doelgroepspecifieke nieuwsbrieven samenstellen en deze met gepersonaliseerde inhoud verzenden. Zo kunt u de juiste personen met de juiste e-mail op het juiste moment bereiken.

Met de intuïtieve drag & drop editor maakt u binnen enkele minuten zelf professionele HTML-nieuwsbrieven. U heeft hierbij volledige vrijheid en kunt naar wens de tekst, afbeeldingen en links formatteren. Voor de nieuwsbrief creatie is verder geen ander gereedschap nodig is, het gehele proces gebeurt in Newsletter2Go. Van het aanmaken van de ontvangersgroepen tot het evalueren van uw e-mailmarketing campagnes.

Dankzij servers met whitelisting wordt uw e-mail rechtstreeks naar de mailbox van de ontvanger verzonden. De server van Newsletter2Go is geregistreerd bij alle grote e-mailproviders en wordt daardoor als betrouwbaar gekenmerkt. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwsbrieven zonder spamtest geleverd kunnen worden. Zelfs grote distributeurs, zoals Gmail en Outlook, kunnen eenvoudig en binnen enkele minuten bereikt worden. Door onze certificaten profiteert u van een aanzienlijk hogere afleverratio van dikwijls meer dan 99%, wat meer dan twee keer zo hoog als bij een handmatige verzending van de e-mails.

Na elke verzending staat in uw Newsletter2Go een gedetailleerde rapport klaar, waarin u precies de prestaties van uw nieuwsbrief kunt evalueren. Met deze rapporten evalueert u het succes van uw e-mailmarketing en vindt u eenvoudig optimalisatiemogelijkheden.

Koppel uw Microsoft Dynamics CRM e-mailmarketing integratie nu met de krachtige en professionele e-mailmarketing software van Newsletter2Go. De integratie is eenvoudig te activeren in uw accountinstellingen.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord