Verkoopssterke e-mailmarketing software

E-mailmarketing software van Newsletter2Go

Nieuwsbrief software verenigingen email desktop

Online Nederlandse e-mailmarketing software

Het mailing programma ontworpen door Newsletter2Go is een webgebaseerde software die eenvoudig gebruikt kan worden.
Een ingewikkelde handleiding, download of installatie is niet nodig; de software is toegankelijk via uw browser en online account.
De Nederlandse e-mailmarketing software is compatibel met alle besturingssystemen, zoals Windows, Mac of Linux.

Het gebruik van de e-mailmarketing software is flexibel en simpel. U krijgt elke maand 1000 e-mails gratis .
Wanneer u dit limiet overschrijdt, betaalt u enkel voor de e-mails die u effectief verstuurt.

Geef vorm aan uw e-mailcampagne

Met Newsletter2Go wordt nieuwsbrieven maken een fluitje van een cent. Het gebruikerssysteem en de toolbar zijn gelijkaardig aan die van Word. Daarom ondervindt u geen moeilijkheden bij het aanpassen van tekst en het toevoegen van afbeeldingen en producten uit uw webshop. Newsletter2Go heeft speciaal voor e-commerce een reeks handige functies uitgewerkt, waarmee u eenvoudig gegevens kunt uitwisselen tussen uw shopsysteem en Newsletter2Go account. Zo kunt u bijvoorbeeld met één klik producten van uw shop opnemen in uw nieuwsbrief. Momenteel hebben we al integraties voor de volgende shopsystemen: Magento, plentymarkets, Shopware, Oxid en Shopify.

Bij het opstellen van e-mailcampagnes is responsive nieuwsbrief design niet meer weg te denken uit de moderne e-mailmarketing. Meer dan 50% van de nieuwsbrieven worden al geopend op mobiele eindapparaten, zoals smartphones of tablets. Om ervoor te zorgen dat de weergave ook op deze apparaten perfect is, raden we u aan een responsive nieuwsbrief template te gebruiken. Met het e-mailmarketing programma van Newsletter2Go kunt u een template geheel op maat laten maken. Hiervoor betaalt u eenmalig, daarna heeft u de vrijheid om uw persoonlijke template zo vaak te gebruiken als u wilt. Uiteraard kunt u uw template ook vrij aanpassen.

De e-mailmarketing software van Newsletter2Go biedt u bovendien meer dan 50 vakkundige templates aan die u flexibel kunt gebruiken. Deze zijn al ontworpen in responsive design, zodat u zich over de weergave op mobiele eindapparaten geen zorgen meer hoeft te maken.

E-mailontvangers importeren en beheren

Met het e-mailmarketing programma van Newsletter2Go kunt u uw ontvangersgegevens gemakkelijk uploaden met  een CSV of Excel bestand. De gegevens worden automatisch gecontroleerd op dubbele contacten. U kunt er ook voor zorgen dat de ontvangers uit uw e-commerce shop of CRM-systeem automatisch geïmporteerd worden. Voor sommige shopsystemen zijn er al plug-ins die automatisch uw ontvangerssupport en -beheer overnemen. Hiervoor moet u slechts eenmaal de verbinding tot stand brengen. De ontvangergegevens worden daarna dagelijks gesynchroniseerd, zodat u er zeker van kan zijn dat uw contacten altijd up-to-date zijn. Een volledige lijst van de plug-ins die er reeds zijn, vindt u hier.

Ook via de API van Newsletter2Go kunt u uw ontvangers importeren. U heeft met onze e-mailmarketing software de optie om uw ontvangers in te delen op basis van bepaalde criteria. U kunt zowel statische als dynamische groepen aanmaken. Hierdoor wordt de segmentatie eenvoudiger en uw e-mailmarketing nog efficiënter en doelgroepgerichter. U kunt met ons gratis mailing programma bijvoorbeeld uw doelgroepen als volgt indelen:

  • Nieuwe ontvangersgroep: alle ontvangers die nog niets gekocht hebben, maar aangemeld zijn voor de nieuwsbrief
  • Koopgroep A: alle vrouwelijke klanten die iets gekocht hebben en tussen 25-33 jaar zijn.
  • Koopgroep B: alle mannelijke klanten die iets gekocht hebben en tussen 16-22 jaar zijn.

Veilig e-mails verzenden met gratis e-mailmarketing software

Een belangrijke factor voor succesvolle e-mailmaketing is de afleverratio. Let er bij het verzenden op dat uw e-mailmarketing software gecertificeerd is. Dankzij een certificaat worden uw e-mails rechtstreeks in de inbox bezorgd en niet in de spamfolder. Dit resulteert in hogere afleverratio en dus in meer omzet.

De e-mailmarketing software van Newsletter2Go is gecertificeerd door de CSA en Return Path. Dankzij het CSA-certificaat, worden alle nieuwsbrieven bij de grootste providers zoals Gmail en Hotmail zonder spamcontrole afgeleverd. Bovendien is het mogelijk om een Return Path-certificaat te krijgen bij Newsletter2Go. Dit dekt meer dan 2,4 miljard inboxen wereldwijd en is bijzonder geschikt voor diegenen die in grote hoeveelheden internationale e-mails verzenden.

Ook het tijdstip van verzending bepaalt voor een groot deel het succes van uw mailing. Over het algemeen zijn volgende regels van toepassing:

  • B2B ontvangers: Maandag – vrijdagochtend
  • B2C ontvangers: Maandag – zondag ochtend of avond
Tip: Gebruik de A/B-mailing functie van uw e-mailmarketing software. Hiermee kunt u verschillende versies van de onderwerp- en afzenderregel vergelijken. De meest succesvolle campagne wordt automatisch naar de overige ontvangers gestuurd. Met deze functie verbetert u snel en effectief uw openratio.

Realtime rapporten in uw e-mailmarketing software

Bij het verzenden van nieuwsbrief campagnes met de Nederlandse e-mailmarketing software van Newsletter2Go worden automatisch verschillende rapporten aangemaakt. Deze informeren u over het succes van uw nieuwsbrieven. Cijfers over de aflever-, open- en klikratio spelen hierbij een essentiële rol. Bovendien biedt het mailing programma ook informatie over de onderstaande trackingparameters:

Afleverratio: Zegt exact hoeveel nieuwsbrieven in de inbox van de ontvanger bezorgd konden worden. De meest voorkomende redenen voor onbezorgde mails zijn volle inboxen of weigering door spamfilters.

Openratio: Geeft het aantal ontvangers weer die de nieuwsbrief hebben geopend en binnen welke tijdperiodes de openingen hebben plaatsgevonden.

Klikratio: Toont hoeveel ontvangers links in de nieuwsbrief hebben aangeklikt, alsook op welke links het meest geklikt werd.

Clickmap: Geeft visueel aan welke links in de nieuwsbrief het meest aangeklikt werden.

Geotracking: Toont aan de hand van een kaart, waar uw mailing werd geopend.

Conversietracking: Geeft het aantal conversies (bv. aankopen) aan.

Functies conversietracking

Google Analytics tracking: Met de e-mailmarketing software van Newsletter2Go kunt u met één klik een verbinding met uw Google Analytics account tot stand brengen. Op deze manier kan het succes van uw nieuwsbrief naadloos gemeten worden met Google Analytics. Het mailing programma van Newsletter2Go biedt u talrijke rapport- en analysemogelijkheden.

Conclusie: De e-mailmarketing software van Newsletter2Go biedt beginners en professionals veelzijdige en gebruiksvriendelijke functies voor succesvolle en doelgerichte e-mailmarketing. Registreer nu voor onze e-mailmarketing software.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord