Verkoopssterke e-mailmarketing software

E-mailmarketing software van Newsletter2Go

Nieuwsbrief software verenigingen email desktop

Online Nederlandse e-mailmarketing software

Het mailing programma ontworpen door Newsletter2Go is een webgebaseerde software die eenvoudig gebruikt kan worden.
Een ingewikkelde handleiding, download of installatie is niet nodig; de software is toegankelijk via je browser en online account.
De e-mailmarketing software is compatibel met alle besturingssystemen, zoals Windows, Mac of Linux.

Het gebruik van de e-mailmarketing software is flexibel en simpel. Je krijgt elke maand 1000 e-mails gratis .
Wanneer je dit limiet overschrijdt, betaal je enkel voor de e-mails die je effectief verstuurt.

Geef vorm aan je e-mailcampagne

Met Newsletter2Go wordt nieuwsbrieven maken een fluitje van een cent. Het gebruikerssysteem en de toolbar zijn gelijkaardig aan die van Word. Daarom ondervind je geen moeilijkheden bij het aanpassen van tekst en het toevoegen van afbeeldingen en producten uit je webshop. Newsletter2Go heeft speciaal voor e-commerce een reeks handige functies uitgewerkt, waarmee je eenvoudig gegevens kunt uitwisselen tussen je shopsysteem en Newsletter2Go account. Zo kun je bijvoorbeeld met één klik producten van je shop opnemen in je nieuwsbrief. Momenteel hebben we al integraties voor de volgende shopsystemen: Magento, plentymarkets, Shopware, Oxid en Shopify.

Bij het opstellen van e-mailcampagnes is responsive nieuwsbrief design niet meer weg te denken uit de moderne e-mailmarketing. Meer dan 50% van de nieuwsbrieven worden al geopend op mobiele eindapparaten, zoals smartphones of tablets. Om ervoor te zorgen dat de weergave ook op deze apparaten perfect is, raden we je aan een responsive nieuwsbrief template te gebruiken. Met het e-mailmarketing programma van Newsletter2Go kun je een template geheel op maat laten maken. Hiervoor betaal je eenmalig, daarna heb je de vrijheid om je persoonlijke template zo vaak te gebruiken als je wilt. Uiteraard kun je je template ook vrij aanpassen.

De e-mailmarketing software van Newsletter2Go biedt je bovendien meer dan 70 vakkundige templates aan die je flexibel kunt gebruiken. Deze zijn al ontworpen in responsive design, zodat je zich over de weergave op mobiele eindapparaten geen zorgen meer hoeft te maken.

E-mailontvangers importeren en beheren

Met het e-mailmarketing programma van Newsletter2Go kun je je ontvangersgegevens gemakkelijk uploaden met een CSV of Excel bestand. De gegevens worden automatisch gecontroleerd op dubbele contacten. Je kunt er ook voor zorgen dat de ontvangers uit je e-commerce shop of CRM-systeem automatisch geïmporteerd worden. Voor sommige shopsystemen zijn er al plug-ins die automatisch je ontvangerssupport en -beheer overnemen. Hiervoor moet je slechts eenmaal de verbinding tot stand brengen. De ontvangergegevens worden daarna dagelijks gesynchroniseerd, zodat je er zeker van kan zijn dat je contacten altijd up-to-date zijn. Een volledige lijst van de plug-ins die er reeds zijn, vind je hier.

Ook via de API van Newsletter2Go kun je je ontvangers importeren. Je hebt met onze e-mailmarketing software de optie om je ontvangers in te delen op basis van bepaalde criteria. Je kunt zowel statische als dynamische groepen aanmaken. Hierdoor wordt de segmentatie eenvoudiger en je e-mailmarketing nog efficiënter en doelgroepgerichter. Je kunt met ons gratis mailing programma bijvoorbeeld je doelgroepen als volgt indelen:

  • Nieuwe ontvangersgroep: alle ontvangers die nog niets gekocht hebben, maar aangemeld zijn voor de nieuwsbrief
  • Koopgroep A: alle vrouwelijke klanten die iets gekocht hebben en tussen 25-33 jaar zijn.
  • Koopgroep B: alle mannelijke klanten die iets gekocht hebben en tussen 16-22 jaar zijn.

Veilig e-mails verzenden met gratis e-mailmarketing software

Een belangrijke factor voor succesvolle e-mailmaketing is de afleverratio. Let er bij het verzenden op dat je e-mailmarketing software gecertificeerd is. Dankzij een certificaat worden je e-mails rechtstreeks in de inbox bezorgd en niet in de spamfolder. Dit resulteert in hogere afleverratio en dus in meer omzet.

De e-mailmarketing software van Newsletter2Go is gecertificeerd door de CSA en Return Path. Dankzij het CSA-certificaat, worden alle nieuwsbrieven bij de grootste providers zoals Gmail en Hotmail zonder spamcontrole afgeleverd. Bovendien is het mogelijk om een Return Path-certificaat te krijgen bij Newsletter2Go. Dit dekt meer dan 2,4 miljard inboxen wereldwijd en is bijzonder geschikt voor diegenen die in grote hoeveelheden internationale e-mails verzenden.

Ook het tijdstip van verzending bepaalt voor een groot deel het succes van je mailing. Over het algemeen zijn volgende regels van toepassing:

  • B2B ontvangers: Maandag – vrijdagochtend
  • B2C ontvangers: Maandag – zondag ochtend of avond
Tip: Gebruik de A/B-mailing functie van je e-mailmarketing software. Hiermee kun je verschillende versies van de onderwerp- en afzenderregel vergelijken. De meest succesvolle campagne wordt automatisch naar de overige ontvangers gestuurd. Met deze functie verbetert je snel en effectief je openratio.

Realtime rapporten in je e-mailmarketing software

Bij het verzenden van nieuwsbrief campagnes met de Nederlandse e-mailmarketing software van Newsletter2Go worden automatisch verschillende rapporten aangemaakt. Deze informeren je over het succes van je nieuwsbrieven. Cijfers over de aflever-, open- en klikratio spelen hierbij een essentiële rol. Bovendien biedt het mailing programma ook informatie over de onderstaande trackingparameters:

Afleverratio: Zegt exact hoeveel nieuwsbrieven in de inbox van de ontvanger bezorgd konden worden. De meest voorkomende redenen voor onbezorgde mails zijn volle inboxen of weigering door spamfilters.

Openratio: Geeft het aantal ontvangers weer die de nieuwsbrief hebben geopend en binnen welke tijdperiodes de openingen hebben plaatsgevonden.

Klikratio: Toont hoeveel ontvangers links in de nieuwsbrief hebben aangeklikt, alsook op welke links het meest geklikt werd.

Clickmap: Geeft visueel aan welke links in de nieuwsbrief het meest aangeklikt werden.

Geotracking: Toont aan de hand van een kaart, waar je mailing werd geopend.

Conversietracking: Geeft het aantal conversies (bv. aankopen) aan.

Functies conversietracking

Google Analytics tracking: Met de e-mailmarketing software van Newsletter2Go kun je met één klik een verbinding met je Google Analytics account tot stand brengen. Op deze manier kan het succes van je nieuwsbrief naadloos gemeten worden met Google Analytics. Het mailing programma van Newsletter2Go biedt je talrijke rapport- en analysemogelijkheden.

Conclusie: De e-mailmarketing software van Newsletter2Go biedt beginners en professionals veelzijdige en gebruiksvriendelijke functies voor succesvolle en doelgerichte e-mailmarketing. Registreer nu voor onze e-mailmarketing software.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.