Nieuwsbrieven verzenden

Newsletter2Go staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor een eerlijke prijs kun je professionele nieuwsbrieven verzenden over ons betrouwbare en veerkrachtige distributiesysteem. Om de nieuwsbrieven te maken gebruik je de intuïtieve drag & drop editor, welke zonder programmeerkennis direct gebruikt kan worden. Met behulp van meer dan 95 functies en de veelzijdige personalisatiemogelijkheden, heb je de mogelijkheid om naar elke ontvanger een unieke e-mail te verzenden.

In de Standard en Pro pakketten kun je de e-mails ook handig automatiseren, zodat je slechts eenmaal de e-mail hoeft te maken en daarna de nieuwsbrief verzending automatisch plaatsvindt. Test met A/B-testing tot 9 nieuwsbriefvarianten. Je stelt van tevoren in in welke ratio de verschillende nieuwsbrieven verzonden worden, na de testperiode verzendt de nieuwsbrief software automatisch de beste variant.

Met een verzending van tot 1 miljoen e-mails per uur, een afleverratio van meer dan 99% en het gebruik van een whitelisting server zorgen wij ervoor dat je nieuwsbrieven snel en direct in de inbox van de ontvanger belanden. Na de nieuwsbrief verzending controleer je met realtime rapporten het succes van je nieuwsbrief. Het testen en optimaliseren van je e-mails loont zich, wij bieden namelijk credit payback voor nieuwsbrieven die bovengemiddeld presteren. Zo bespaar je nog meer geld!

Nieuwsbrieven verzenden met Newsletter2Go betekent e-mails binnen een handomdraai samenstellen, unieke e-commerce functies, tijd besparen met marketing automation en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij maken e-mail nieuwsbrieven verzenden moeiteloos, doeltreffend en gunstig.

Flexibel aangepaste nieuwsbrieven verzenden

Passende afzenderinformatie per mailing

Voor het maken van een nieuwe mailing kun je de afzenderinformatie volledig aanpassen. Stel voor iedere verzending de afzendernaam, het adres en het retouradres in. Door de multishop functie beheer je via één account tegelijkertijd meerdere shops. Je kunt dus centraal vanuit één punt nieuwsbrieven verzenden naar diverse ontvangers en stelt handig voor iedere mailing afzonderlijk de juiste afzenderinformatie in.

Nieuwsbrieven verzenden preheader

Gepersonaliseerde onderwerpsregel en preheader

De afzender en onderwerpsregel is het eerste wat ontvangers in hun inbox zullen zien. Dit maakt het onderwerp daarom een van de belangrijkste succesfactoren van je e-mail. Met onze software heb je de mogelijkheid om het onderwerp en de preheader te personaliseren met variabele parameters, die je zelf in kunt stellen. De preheader is de tekst naar het onderwerp en wordt in veel e-mailclients, zoals Gmail, weergeven. De maximaal 255 tekens die je hiervoor beschikbaar hebt, gebruik je daarom het liefst zo strategisch mogelijk.

Nieuwsbrieven verzenden met bijlage

Met Newsletter2Go kun je in het Standard en Pro pakket bestanden tot 8 MB aan je e-mail toevoegen. Door onze whitelisting certificaten en betrouwbare server heeft de bijlage geen invloed op de afleverratio. Deze blijft met (of zonder) bijlage meer dan 99%. Je hebt voor de bijlage de keuze uit diverse bestandsformaten, waaronder .pdf, .doc en .gif.

Op de gewenste tijd e-mail nieuwsbrieven verzenden

Een nieuwsbrief verzenden wanneer jij dit wilt is met onze nieuwsbrief software geen enkel probleem. Maak je nieuwsbrief wanneer het je uitkomt en plan deze vervolgens voor de gewenste datum en tijd in. Dit is vooral handig wanneer je een internationale klantenkring hebt. Met deze flexibele functie kun je stukken eenvoudiger je to-do’s voor de week plannen. Onze software biedt ook tal van geautomatiseerde e-mailopties in de Standard en Pro pakketten, zoals welkomst-, verjaardags-, en transactiemails. Deze maak je één keer en worden daarna automatisch op het juiste moment verzonden.

Volledig gepersonaliseerde nieuwsbrieven verzenden

Gepersonaliseerde nieuwsbriefelementen

Om je e-mails zo doeltreffend en relevant mogelijk te maken, kun je elementen individueel aanpassen. Natuurlijk betreft dit de onderwerpsregel, preheader en aanhef, maar ook tekstblokken en afbeeldingen. Stel je bent een schoenenwinkel en maakt een nieuwsbrief ter promotie van de zomer sale? In de nieuwsbrief editor stel je dan eenvoudig een teaserafbeelding met damesschoenen voor de vrouwelijke ontvangers en een teaserafbeelding met herenschoenen voor de mannelijke ontvangers in. Je nieuwsbrieven zijn zo altijd relevant en persoonlijk.

Gepersonaliseerde bouwstenen functie

Passende aanhef met placeholders

Met de personalisatiemogelijkheden van Newsletter2Go kun je elke ontvanger zo uniek en doeltreffend mogelijk aanspreken. Personaliseer het onderwerp, het afzenderadres en alle inhoud. Het is bewezen dat de openratio van je nieuwsbrief en daarmee het succes van je nieuwsbrief campagnes aanzienlijk wordt verhoogd wanneer je gebruik maakt van gepersonaliseerde inhoud. Je doet dit eenvoudig in de editor via placeholders, die gelinkt zijn aan variabele kenmerken die je zelf in het adresboek per ontvanger instelt. De placeholders worden na verzending automatisch met de juiste informatie gevuld.

Individuele kortingsvouchers

Naast de eerder genoemde uitgebreide personalisatiemogelijkheden, kun je ook een nieuwsbrief verzenden met een unieke kortingsvoucher (beschikbaar in Standard en Pro). Verras iedere ontvanger met een individuele vouchercode. Je maakt gebruik van een pool met kortingscodes en voegt dan in de e-mail een placeholder op de plek van de kortingsvoucher in, die automatisch wordt ingevuld na de verzending. Met deze tijdbesparende functie hoef je nooit meer handmatig de vouchercodes in de tekst toe te voegen.

Multivariate A/B-testen en test nieuwsbrieven

A/B-testing met maximaal 9 varianten

Met de Standard en Pro A/B-test functie test je niet 2, maar tot 9 nieuwsbriefvarianten met elkaar. Je stelt zelf de ratio en naar welke geselecteerde ontvangersgroep de diverse varianten moeten worden verzonden in. Nadat de testperiode is voltooid stuurt onze nieuwsbrief automatisch de beste variant naar de overige ontvangers. Je kunt het onderwerp, de afzender en zelfs de nieuwsbriefinhoud testen. Hierdoor test je niet alleen de openratio, maar ook de klikratio in de nieuwsbrief zelf.

A-B test functie

Gratis testnieuwsbrief verzenden

Voordat je nieuwsbrief aan alle ontvangers wordt verzonden, raden wij aan om een testnieuwsbrief te verzenden. Je verzendt deze proefversie naar een e-mailadres naar keuze, bijvoorbeeld om de spelling en presentatie te controleren. Je hebt ook de mogelijkheid om in één oogopslag alle links in de inhoud te controleren. De testnieuwsbrief functie is vooral functioneel wanneer je in een team nieuwsbrieven maakt.

Speciale functie: e-mailclient testing

Wil je er zeker van zijn dat je e-mail in de meest gebruikte e-mailcliënten correct wordt weergeven? In het Pro pakket kun je gebruik van e-mailclient testing, waarbij je de mogelijkheid hebt om een nieuwsbrief preview in meer dan 36 e-mailclients te bekijken. Zo zie je precies hoe de e-mail zal worden weergeven bij de ontvanger.

Effectieve spamtest

In aanvulling op het testen van de links, kun je ook de spamscore voor de verzending van de nieuwsbrief in de Standard en Pro pakketten testen. Bij deze test wordt je nieuwsbrief op doorgaanse, bekende spamcriteria beoordeeld. Hoe lager de spamscore, hoe groter de kans dat de nieuwsbrief correct bij je ontvangers in de inbox terecht komt. De spamtest dient slechts als extra controle, alle e-mails worden namelijk al over onze gewhiteliste server verzonden.

Tijdbesparende e-mailmarketing automation

Winstgevende llifecycle campagnes

Met Newsletter2Go kun je zowel krachtige geautomatiseerde als klassieke, professionele nieuwsbrieven verzenden. Voor een geautomatiseerde mailing maak je slechts één keer de mailing met behulp van de uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Daarna stel je in wanneer de mailing verzonden moet worden. Onze nieuwsbrief software zorgt voor de rest. Lifecycle campagnes bevatten onder andere verjaardags- en reactivatiemails. Ideaal om met je klanten in contact te blijven en de customer lifetime value te maximaliseren. Deze optie is beschikbaar voor Standard en Pro klanten.

Lifecycle Mailings Newsletter2Go

Behavioral triggermails

Zelfs behavioral triggermails kunnen binnen enkele minuten in onze software worden opgezet. Deze mailings worden verzonden aan de hand van bepaalde gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld wanneer een nieuwe klant zich registreert. Verzend automatisch een welkomstmail met een gepersonaliseerde kortingsvoucher of help een klant herinneren dat er nog producten in zijn of haar winkelwagen liggen. Omdat het gehele proces geautomatiseerd is, bespaar je met deze triggermails een hoop tijd en moeite.

De unieke credit payback service

Uw beloning voor goede e-mailmarketing

Newsletter2Go streeft naar kwaliteit in e-mailmarketing. Daarom krijg je bij ons een deel van je credits terug wanneer je e-mails bovengemiddeld presteren. Hoe hoger de open- en klikratio van je nieuwsbrief, hoe meer e-mailcredits je van ons teruggestort krijgt. Het verzendne van de meest doelgerichte, effectieve e-mail nieuwsbrieven wordt zo nog aantrekkelijker. Hoe succesvoller je e-mails, hoe goedkoper de verzending!

Credit Payback Newsletter2Go

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.