Home » Functies » E-mailmarketing plug-ins » Gambio-nieuwsbriefmodule

Gambio nieuwsbrief module

Met minder moeite, meer omzet – de voordelen van de Newsletter2Go Gambio nieuwsbrief module:

  • STANDARD/PRO pakket – 1-klik-productovername
  • STANDARD/PRO pakket – automatische ontvangerssychronisatie
  • STANDARD/PRO pakket – A/B-tests (onderwerp, afzender en inhoud)
  • Realtime reports
  • Betere aflevercijfers dankzij gehwiteliste servers
  • Nieuwsbrief templates in uw huisstijl
Gambio nieuwsbrief integratie

Verhoog uw omzet en efficiëntie met de Gambio e-mailmarketing integratie

Koppel de Gambio nieuwsbrief module met uw Newsletter2Go account en bespaar aanzienlijk veel tijd. U gebruikt op deze manier de klanteninformatie van uw winkelsysteem voor het verzenden van nieuwsbrieven en automatiseert een groot deel van het klantencontact. Met de Gambio module voor Newsletter2Go kunt u eenvoudig uw contacten synchroniseren. Alle kenmerken en informatie wordt gesynchroniseerd.

U kunt deze informatie later gebruiken voor doelgerichte ontvangersgroepen. Naast de automatische, dagelijkse synchronisering kunt u ook tijd besparen door de 1-klik-productovername functie te gebruiken. Deze functie stelt u in staat om met weinig inspanning uw producten vanuit uw Gambio shopsoftware direct in uw nieuwsbrief te integreren. De verzendserver van Newsletter2Go is gewhitelistet, waardoor uw e-mails de spamfilters overslaan en direct worden afgeleverd. Hierdoor kunnen wij onze afleverratio van meer dan 99% garanderen.

Naast het verzenden van nieuwsbrieven kan de Gambio nieuwsbrief module ook voor u al het klantencontact automatiseren. Met e-mail automation kunt u automatisch welkomstmailings, verjaardagsvouchers of productaanbevelingen naar uw klanten verzenden. Op basis van de klantkenmerken kunnen deze e-mails worden gepersonaliseerd en geïndividualiseerd. Met de marketing automation functie creëert u een ​​volledig automatisch, ononderbroken contact met de klant.

Na elke nieuwsbrief aflevering via de Gambio e-mailmarketing integratie vindt u in uw account gedetailleerde realtime rapporten terug. Deze rapporten bevatten alle belangrijke nieuwsbriefstatistieken, zoals de openratio en CTR. Met behulp van een clickmap ziet u welke links hoeveel keer in de mailing zijn aangeklikt. Het aantal conversies gegenereerd door de nieuwsbrief en de bijbehorende omzet worden ook weergeven. Bijzonder praktisch: De rapporten kunnen worden gesegmenteerd op doelgroepen en eenvoudig worden vergeleken. Alle nodige informatie voor voortdurende optimalisatie van uw nieuwsbrief zijn in de Gambio module van Newsletter2Go beschikbaar.

Geniet van de exclusieve Newsletter2Go functies

Ontvangerssynchronisatie

Nadat de Gambio nieuwsbrief module eenmaal gekoppelt is, wordt de synchronisatie van gegevens tussen Gambio en Newsletter2Go volledig automatisch uitgevoerd. De gegevens van uw ontvangers en hun kenmerken worden automatisch overgezet naar uw Newsletter2Go account. Zelfs bestaande klantengroepen worden gesynchroniseerd met de Gambio e-mailmarketing module. Hiermee kunt u zonder tijdrovende handmatige import eenvoudig ontvangerssegmenten vormen. Doordat de ontvangerslijst dagelijks wordt gesynchroniseert en up-to-date gehouden, bereikt u altijd al uw ontvangers.

1-klik-productovername

Om gebruik te kunnen maken van de 1-klik-productovername functie, heeft u een door ons ontworpen gepersonaliseerde template nodig. Deze kunt u geheel in uw eigen shopdesign laten maken. De template, die u  nadien nog naar hastelust eindeloos aan uw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen, wordt aan uw Gambio e-mailmarketing integratie gelinkt. Zodra de koppeling gemaakt is, kunnen producten in uw nieuwsbrief ingevoegd worden door simpelweg het artikelnummer in te voeren. Alle relevante productinformatie zoals de omschrijving, prijs, link en afbeelding worden dan automatisch gekopieerd naar uw nieuwsbrief. Lees hier meer over de 1-klik-productovername voor uw Gambio nieuwsbrief module.

Tip: De ontvangerssynchronisatie kunt u met de Gambio nieuwsbrief module geheel automatisch laten verlopen. Om gebruik te maken van de 1-klik-productovername moet u eenmalig een premium nieuwsbrief template bestellen. Dit kunt u doen via uw Newsletter2Go account of door een e-mail te sturen naar moc.o1534559321g2ret1534559321telsw1534559321en@se1534559321las1534559321. Wij maken uw template uiteraard volledig in overleg volgens uw wensen.

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord