Home » Functies » Nieuwsbrieven verzenden » Individuele tijdszones instellen

Individuele tijdzones instellen

Pas het verzendtijdstip aan de tijdzone van uw ontvangers aan:

  • Nieuwsbrieven verzenden op het juiste tijdstip
  • Per nieuwsbrief een tijdszone bepalen
  • Verzendtijd inplannen om rekening te houden met tijdszone
  • Datumnotatie aanpassen
Nieuwsbrieven verzenden_individuele tijdzones support

Selecteer de juiste tijdszone voor uw account en het verzenden van uw nieuwsbrieven

Vanaf nu kunt u uw Newsletter2Go account aanpassen aan uw individuele tijdzone instellen, of die van uw klanten. U werkt in een andere tijdzone en uw klanten zijn gevestigd in een plaats met een andere tijdzone? Stel in uw gebruikersaccount de juiste tijdzone in en pas deze aan voor het verzenden van individuele mailings. Zo bereikt u uw klanten altijd precies op het moment dat u wilt. Met de handige tijdgestuurde nieuwsbrief verzending functie kunt u eenvoudig uw nieuwsbrief voorbereiden en de tijdzone bepalen voor de nieuwsbrief. U plant vervolgens de nieuwsbrief handig in met onze nieuwsbrief tool. Deze twee functies samen zorgen een flexibele en efficiënte workflow.

Bij het instellen van individuele tijdzones worden uw nieuwsbrieven altijd op exact op het juiste tijdstip geleverd. U moet daarvoor noch de tijd omrekenen, noch tijd vrijmaken op een onpraktisch tijdstip om de mailing manueel te verzenden. Deze optie geldt niet alleen voor enkele mailings, maar kan worden toegepast op volledige e-mailmarketingcampagnes. Ook hier richt de individuele tijdzone verzending zich naar een bepaalde tijdzone. Wanneer u de tijdgestuurde nieuwsbrief verzending gebruikt kunt u rekenen op hogere openratio’s. U bereikt de ontvanger namelijk wanneer deze wakker en, hopelijk, actief online is. Hierdoor vermindert u de kans dat u uw e-mail ’s nachts verzendt en daarmee aan het einde van de ongeopende mailinglijst komt te staan.

Om de nieuwsbrief tijdzone te bepalen kunt u in uw Newsletter2Go account onder instellingen de gewenste tijdzone en datumnotatie bepalen. Deze individuele tijdzone instellingen worden automatisch toegepast op al uw e-mails. Het is daarnaast ook mogelijk om een andere tijdzone in te stellen voor persoonlijke nieuwsbrieven of lifecycle e-mails.

U heeft met de nieuwsbrief tijdzone bepaling dus meerdere kansen om de verzending op uw ontvangers af te stellen. De e-mailmarketing software van Newsletter2Go zorgt door de vele certificaten en partnerschappen met whitelisting bedrijven ervoor, dat u op een uiterst efficiënte en doeltreffende nieuwsbriefverzending kunt rekenen. De gegevensbescherming en whitelisting is wereldwijd van toepassing. De hoge afleverratio kunnen wij dus ook voor nieuwsbrief verzending in het buitenland garanderen.

Een individuele tijdzone instellen is slechts één van de vele voordelen van Newsletter2Go. Maak bijvoorbeeld ook kennis met onze unieke credit payback functie, de 1-klik-productovername en de eenvoudig te bedienen drag & drop editor. Wij zorgen ervoor dat het maken, verzenden en analyseren van nieuwsbrieven eenvoudig, doelgericht en relevant voor u is. Ontdek de individuele tijdzone verzending en onze andere nieuwsbrief functies nu zelf!

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord