Home » Functies » Nieuwsbrieven maken » Nieuwsbrief editor

Nieuwsbrief editor

Maak vanaf nu alleen nog professionele nieuwsbrieven, ook zonder HTML-voorkennis. Gebruik onze nieuwsbrief editor met handige drag & drop functie.

  • Zeer gebruiksvriendelijke drag & drop editor
  • Ook zonder HTML-kennis te gebruiken
  • Meer dan 50 kant-en-klare templates
  • Correcte weergave in meer dan 36 e-mailproviders
  • Uploaden van afbeeldingen
  • Automatische personalisatie van de inhoud
editor relaunch

De nieuwsbrief editor voor het eenvoudig maken en bewerken van e-mails

Met de nieuwsbrief editor van Newsletter2Go kunt u in slechts enkele minuten een zeer hoogwaardige en professionele nieuwsbrief maken. Dit zonder programmeerkennis. Het maken van de nieuwsbrief gebeurt eenvoudig met de drag & drop editor. Dat betekent dat u heel eenvoudig vooraf gedefinieerde bouwstenen zoals afbeeldingen, tekst, lijnen, afmeldlinks, personalisaties en tal van andere functies met één klik aan de nieuwsbrief kunt toevoegen en daarna naar de gewenste plek kunt verslepen.

Nadat alle bouwstenen in de Newsletter2Go editor op de correcte plaats zijn ingedeeld, kunt u de bouwstenen allen aanpassen. Verander bijvoorbeeld de opmaak van de teksten en afbeeldingen, plaats links en voeg kaders en extra ruimte tussen de diverse nieuwsbriefelementen in. Met de nieuwsbrief editor kunt u uw kleuren, lettertypen en grootte naar uw wens veranderen, zodat u uw nieuwsbrief in dezelfde stijl als uw website kunt ontwerpen. Meer informatie over het opmaken van uw nieuwsbrief vindt u in onze kennisbank in het bloggedeelte.

Een andere zeer handige optie is dat u in de nieuwsbrief editor diverse bouwsteenelementen kunt personaliseren. Niet alleen de tekst, zoals bijvoorbeeld de aanhef, kan worden voorzien van een individuele personalisatie, maar ook complete bouwstenen beschikken over deze mogelijkheid. In onze nieuwsbrief editor is het mogelijk om een nieuwsbrief op te stellen waarbij, bijvoorbeeld het vrouwelijke en mannelijke publiek verschillende inhoud te zien krijgt.

Stel u heeft een schoenenwinkel en wilt graag tegelijkertijd een nieuwsbrief voor dames en heren ontwerpen. In de drag & drop editor kunt u dan beide bouwstenen toevoegen en personalisatieregels toevoegen. Het bouwsteen element met de afbeelding van damesschoenen stelt u zo in dat deze alleen aan dames wordt getoond en visa versa. Dit bespaart u een hoop moeite, u hoeft namelijk niet twee afzonderlijke nieuwsbrieven te maken om dit doel te bereiken.

De Newsletter2Go editor genereert automatisch valide HTML-tekst. Zo hoeft u zich bij het vormgeven van uw mailings met onze e-mailmarketing software niet druk te maken over het corrigeren van HTML of PHP. U versleept simpelweg de bouwstenen, wij doen het werk op de achtergrond en coderen de nieuwsbrief zodat deze goed weergeven wordt in de inbox van de ontvangers.

Nadat u in de drag & drop nieuwsbrief editor alle bouwstenen in de correcte volgorde heeft geplaatst, heeft aangepast en vervolgens geen gepersonaliseerd is de nieuwsbrief klaar voor de verzending. Voor de verzending staan u ook een aantal handige opties ter beschikking. De nieuwsbrief editor van Newsletter2Go beschikt bijvoorbeeld over een spamcontrole test, waarmee u snel kunt nagaan of de inhoud van de nieuwsbrief niet op spam wordt verdacht. U kunt verder onder andere een testnieuwsbrief verzenden, feedback aan uw collega’s vragen en uw mailing inplannen of direct verzenden.

Zoals u ziet, biedt de nieuwsbrief software van Newsletter2Go niet alleen een zeer eenvoudige, simpel te begrijpen nieuwsbrief editor, maar tevens tal van opties voor de verzending en tracking. Na iedere verzonden e-mailcampagne worden automatisch realtime rapporten aangemaakt. Het bouncemanagement verloopt geheel automatisch. Nieuwsbrieven verzenden met Newsletter2Go is tijdbesparend, simpel en doeltreffend.

Individuele premium template nodig?

Wilt u het corporate design van uw website in uw nieuwsbrief gebruiken? Ons team maakt graag premium template in uw huisstijl. Daarmee kunt u ook gebruik maken van onze unieke 1-klik-productovername en 1-klik-contentovername functie, waarmee u met één klik producten in de nieuwsbrief kunt overnemen aan de hand van persoonlijke nieuwsbrief bouwstenen.

Template selecteren en editor uitgelegd

Tekst invoegen

Personalisatie invoegen

Bouwstenen bewerken

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord