Home » Newsletter2Go gegevensbescherming

Gegevensbescherming & veiligheid

Ook na de intrede van de AVG op 25 mei bieden wij je een veilige e-mailmarketing software. Wij hanteren de huidige gegevensbeschermingswet (Wbp) en toekomstige richtlijnen (EU-AVG), zodat je met een gerust hart je e-mailcampagnes verstuurt.

Europese server

Gecertificeerde bescherming

Klaar voor EU-AVG

Contractdataverwerking

Wil je zeker zijn van je zaken?

Dan ben je bij Newsletter2Go aan het goede adres! Ons doel is om je een gebruiksvriendelijke, performante en juridisch conforme e-mailmarketing software aan te bieden. Deze pagina helpt je om de nieuwsbrief software van Newsletter2Go op een juridisch correcte manier in je bedrijf te integreren (let op: dit is geen juridisch advies).

Gebruiksvriendelijkheid betekent voor ons niet alleen een helder en simpel te bedienen product, maar ook een product waarover je je absoluut geen zorgen hoeft te maken. Door onze juridisch conforme contracten (contract gegevensverwerking), de serverlocatie in Europa en gecertificeerde bescherming door een externe partner ben je verzekerd van maximale gegevensbescherming.

Een vertrouwd keurmerk

Laat je klanten zien dat gegevensbescherming voor je een belangrijke kwestie is. Plaats onze privacyzegel op je website om vertrouwen te wekken en bied je klanten meer informatie over de waterdichte gegevensbescherming van onze nieuwsbrief software.

Newsletter2Go privacyzegel
<a title="Newsletter2Go" href="https://www.newsletter2go.nl/" target="_blank"><img src="https://www.newsletter2go.nl/wp-content/uploads/sites/10/2018/01/Newsletter2Go-privacyzegel.png" alt="Newsletter2Go Gegevensbescherming" width="350" height="55" /></a>

Gegevensverwerking volgens AVG

Voor de wettelijke voorschriften van de EU-AVG biedt Newsletter2Go je een gegevensverwerking contract in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van artikel 28 en de overige richtlijnen voor gegevensbescherming. Wanneer je al een account bij Newsletter2Go heeft, kun je het digitale contract terugvinden onder Account en dan de tab Gegevensbescherming.

Handtekening formulier

Veilig met je gegevens omgaan

Onze aanbeveling (geen juridisch advies)

  1. Meld je aan bij Newsletter2Go
  2. Klik in het profielmenu op “Account” en dan de tab “Gegevensbescherming”. Onderteken dan online het contract, klik daarvoor hier.
  3. Plaats een verwijzing naar het gebruik van Newsletter2Go in je eigen gegevensbeschermingsverklaring (zie voorbeeldtekst in “Account” > “Gegevensbescherming” > “Aanvulling op je gegevensbeschermingsverklaring”)
Heb je vragen of twijfels na het lezen van de informatie op deze pagina en onze FAQ’s met betrekking tot gegevensbescherming? Neem dan in het Engels contact op met de verantwoordelijke voor gegevensbescherming via moc.o1714302898g2ret1714302898telsw1714302898en@yc1714302898avirp1714302898. Wij helpen je graag verder!

Gegevensbescherming certificaat

In artikel 28 van de EU-AVG eist de wetgever ook dat de klant (u) regelmatig controleert of de technische en organisatorische maatregelen door de opdrachtgever correct worden uitgevoerd. In de praktijk zou dit betekenen dat je één keer per jaar Newsletter2Go zou moeten bezoeken en ter plaatse de veiligheidsmaatregelen moeten bekijken. Dit is een procedure die voor je en voor ons met meer dan 185.000 klanten niet uitvoerbaar is.

Daarom biedt ons gegevensbescherming certificaat handige ondersteuning: Getest gegevensbeheer. Als onafhankelijke derde controleert TÜV Rheinland jaarlijks onder andere de juiste implementatie van onze veiligheidsmaatregelen. Dit certificaat kan als voldoende bewijs worden beschouwd.

Tüv Rheinland

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.