Gratis aanmelden Log in
Home » Newsletter2Go gegevensbescherming

Gegevensbescherming & veiligheid

Ook na de intrede van de AVG op 25 mei bieden wij u een veilige e-mailmarketing software. Wij hanteren de huidige gegevensbeschermingswet (Wbp) en toekomstige richtlijnen (EU-AVG), zodat u met een gerust hart uw e-mailcampagnes verstuurt.

Europese server

Gecertificeerde bescherming

Klaar voor EU-AVG

Contractdataverwerking

Wilt u zeker zijn van uw zaken?

Dan bent u bij Newsletter2Go aan het goede adres! Ons doel is om u een gebruiksvriendelijke, performante en juridisch conforme e-mailmarketing software aan te bieden. Deze pagina helpt u om de nieuwsbrief software van Newsletter2Go op een juridisch correcte manier in uw bedrijf te integreren (let op: dit is geen juridisch advies).

Gebruiksvriendelijkheid betekent voor ons niet alleen een helder en simpel te bedienen product, maar ook een product waarom u zich absoluut geen zorgen hoeft te maken. Door onze juridisch conforme contracten (contract gegevensverwerking), de serverlocatie in Europa en gecertificeerde bescherming door een externe partner bent u verzekerd van maximale gegevensbescherming.

Een vertrouwd keurmerk

Laat uw klanten zien dat gegevensbescherming voor u een belangrijke kwestie is. Plaats onze privacyzegel op uw website om vertrouwen te wekken en biedt uw klanten meer informatie over de waterdichte gegevensbescherming van onze nieuwsbrief software.

Newsletter2Go privacyzegel
<a title="Newsletter2Go" href="https://www.newsletter2go.nl/" target="_blank"><img src="https://www.newsletter2go.nl/wp-content/uploads/sites/10/2018/01/Newsletter2Go-privacyzegel.png" alt="Newsletter2Go Gegevensbescherming" width="350" height="55" /></a>

Correcte gegevensverwerking

Handtekening formulier

Gegevensverwerking volgens AVG

Voor de wettelijke voorschriften van de EU-AVG biedt Newsletter2Go u een gegevensverwerking contract in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van artikel 28 en de overige richtlijnen voor gegevensbescherming. Wanneer u al een account bij Newsletter2Go heeft, kunt u het digitale contract terugvinden onder Account en dan de tab Gegevensbescherming.

Veilig met uw gegevens omgaan

Onze aanbeveling (geen juridisch advies)

  1. Meld u aan bij Newsletter2Go
  2. Klik in het profielmenu op “Account” en dan de tab “Gegevensbescherming”. Onderteken dan online het contract, klik daarvoor hier.
  3. Plaats een verwijzing naar het gebruik van Newsletter2Go in uw eigen gegevensbeschermingsverklaring (zie voorbeeldtekst in “Account” > “Gegevensbescherming” > “Aanvulling op uw gegevensbeschermingsverklaring”)

Contact databeschermingsmedewerker

Heeft u nog vragen of twijfels na het lezen van de informatie op deze pagina en onze FAQ’s met betrekking tot gegevensbescherming? Neem dan in het Engels contact op met de verantwoordelijke voor gegevensbescherming via moc.o1534698097g2ret1534698097telsw1534698097en@yc1534698097avirp1534698097. Wij helpen u graag verder!

Gegevensbescherming certificaat

Gecertificeerd gegevensbeheer

In artikel 28 van de EU-AVG eist de wetgever ook dat de klant (u) regelmatig controleert of de technische en organisatorische maatregelen door de opdrachtgever correct worden uitgevoerd. In de praktijk zou dit betekenen dat u één keer per jaar Newsletter2Go zou moeten bezoeken en ter plaatse de veiligheidsmaatregelen moeten bekijken. Dit is een procedure die voor u en voor ons met meer dan 185.000 klanten niet uitvoerbaar is.

Daarom biedt ons gegevensbescherming certificaat handige ondersteuning: Getest gegevensbeheer. Als onafhankelijke derde controleert TÜV Rheinland jaarlijks onder andere de juiste implementatie van onze veiligheidsmaatregelen. Dit certificaat kan als voldoende bewijs worden beschouwd.

Tüv Rheinland

Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord