Home » Functies » Nieuwsbrief tracking » PDF-export nieuwsbrief

Excel- en PDF-export nieuwsbrief

Beschikbaar vanaf het Standard pakket

Met de pdf-export functie handig statistieken van e-mail campagnes als PDF exporteren.

  • Met één muisklik PDF exporteren, statistieken inzien
  • Whitelabel PDF-export rapporten eenvoudig maken
  • Complete rapporten weergeven overzichtelijk de cijfers
functies PDF- Excel reports

Exporteer de essentiële informatie als Excel of PDF-bestand

Een goede e-mailmarketing tool moet het je zo makkelijk mogelijk maken om niet alleen nieuwsbrieven te verzenden, maar ook om deze achteraf te analyseren. Hiermee kun je veel beter je nieuwsbrief succes optimaliseren en steeds weer betere en meer doelgerichte nieuwsbrieven verzenden.

Met Newsletter2Go maken we het je zeer eenvoudig om de statistieken van e-mail campagnes als PDF te exporteren. Met de handige één klik nieuwsbrief PDF-export functie kun je eenvoudig de statistieken van een bepaalde nieuwsbrief verzending als een PDF-bestand opslaan. Dit bestand kun je dan vervolgens uitprinten of doorsturen, om zo de analyse eenvoudiger te kunnen doorvoeren of de resultaten te delen. Je hebt hier tevens de optie om de resultaten als Excel te exporteren.

De PDF-export nieuwsbrief optie is vooral handig wanneer je georganiseerd je nieuwsbrief resultaten wilt archiveren, of wanneer je het PDF bestand met collega’s, klanten of managers wilt delen. In het rapportenbereik in je dashboard kun je hier voor afzonderlijke nieuwsbrief verzendingen eenvoudig met één klik een Excel of PDF exporteren. Je hebt dan een duidelijk overzicht van de complete nieuwsbrief PDF-export statistieken. De PDF-export voor nieuwsbrieven is handig om de resultaten te delen, terwijl je met het Excel-bestand de gegevens kunt bewerken of gebruiken voor verdere analyses.

Als extra optie voor de nieuwsbrief PDF-export kun je in de instellingen als mogelijkheid kiezen om het logo van je bedrijf in een neutrale PDF te plaatsen. Hierdoor worden je PDF-export rapporten nog persoonlijker. Met Newsletter2Go heb je de mogelijkheid om niet alleen je PDF-export statistieken, maar zelfs het gehele dashboard aan je individuele eisen aan te passen. Dit is mogelijk met de nieuwsbrief software voor agenturen. Je kunt hierbij de kleuren van het dashboard veranderen en je eigen logo toevoegen. Je kunt op deze manier de nieuwsbrief software onder je eigen naam aan je klanten aanbieden. Newsletter2Go wordt dan nergens meer vernoemd.

Ben je benieuwd geworden naar de andere individuele en unieke functies van onze nieuwsbrief software? Bij Newsletter2Go geniet je naast de handige Excel en PDF-export nieuwsbrief functie ook van een eenvoudig te bedienen editor, het handig segmenten van ontvangers en flexibele personaliseringsmogelijkheden in zowel het onderwerp, de inhoud en voor complete bouwstenen in de nieuwsbrief. Newsletter2Go maakt het samenstellen van een nieuwsbrief kinderwerk, waardoor je tijd bespaart. Probeer vandaag nog de PDF-export statistieken en andere functies zelf uit en meld je vrijblijvend aan!

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.