Newsletter2Go op de DMEXCO vakbeurs 2017

DMEXCO

Op 13 en 14 september vindt voor de negende keer de DMEXCO vakbeurs in het tentoonstellingscentrum van Keulen plaats. De beurs voor digitale marketing en reclame is de grootste vakbeurs voor de digitale industrie in Europa. Dit jaar zal Newsletter2Go, één van de toonaangevende leveranciers van e-mailmarketing, weer op de beurs te zien zijn.

In de stand van Newsletter2Go komt u alles te weten over e-mailmarketing. Bezoekers kunnen de nieuwsbrief software uitproberen en tevens meer te weten komen over de veranderden wetten omtrent gegevensbescherming in e-mailmarketing. Wij zullen geïnteresseerden met plezier over de laatste ontwikkelingen in e-mailmarketing informeren en hen actief adviseren over de volgende stappen.

Max Modl“Voor de 4e keer zijn we dit jaar op de DMEXCO beurs te vinden. We zijn vooral geïnteresseerd in de vele gesprekken met onze klanten. We kijken ernaar uit om er dit jaar weer bij te zijn en nemen acht e-mailmarketingdeskundigen met ons mee”

Maximilian Modl, CMO Newsletter2Go

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.