Release notes november: We sluiten het jaar knallend af!

Release Notes

Bugvrije editor, divider bouwsteen en effectievere groepselectie

We hebben vorige maand zeker niet stilgezeten en nog net voor het nieuwe jaar een eindspurt gemaakt. De editor is tot in de puntjes geoptimaliseerd. Wij hebben op uw verzoek gereageerd en een divider bouwsteen toegevoegd waarmee u de nieuwsbrief van een decoratieve scheidingslijn kunt voorzien. Daarnaast vieren de ook een andere mijlpaal: onze informatiepagina over de systeemstatus is namelijk live. Via status.newsletter2go.com kunt u in realtime eventuele storingen opvragen. Tenslotte hebben we het eenvoudig gemaakt om tijdens het maken van een mailing groepen te selecteren.

Overzichtelijk uw nieuwsbrief ontwerpen

Met de divider bouwsteen brengt u structuur in uw nieuwsbrief. Het gebruik van beeldelementen en alinea’s in de tekst helpt om de leesstroom van uw ontvangers optimaal te ondersteunen. Ga een stap verder en gebruik scheidingslijnen om uw tekstelementen in de spotlight te zetten. Sleep de dividerbouwsteen naar de nieuwsbrief en selecteer daarna de kleur, vorm, breedte en lijnstijl. U kiest of u gebruik maakt van een normale of stippellijn en of u deze over de gehele breedte of slechts in één tekstblok plaatst.

Dividerbouwsteen

Eenvoudiger groepen voor verzending selecteren

Met Newsletter2Go maakt u in vijf eenvoudige stappen een mailing. Wij raden u aan om de nieuwsbrief naar aparte ontvangssegmenten te sturen om de inhoud zo nauwkeurig mogelijk op de desbetreffende doelgroep af te kunnen stemmen. Dit resulteert doorgaans in een hogere openratio en meer kliks.

Om dit doel te bereiken biedt Newsletter2Go de mogelijkheid om groepen te creëren en deze in de eerste stap van de mailingcreatie individueel te selecteren. Hoe meer groepen, hoe beter – dit is een indicatie van goede e-mailmarketing. Om het selecteren van de gewenste ontvangers eenvoudiger te maken hebben we het ontwerp van de groepsselectie geoptimaliseerd. Voer de naam van uw groep in het zoekveld in, selecteer de ontvangers door het vakje aan te vinken en klik op “Opslaan”. Ga dan zoals gewoonlijk verder met het ontwerp van uw nieuwsbrief. Met deze nieuwe zoekfunctie kunt u in een handomdraai uw ontvangers selecteren.

Groepsselectie

Met één klik de systeemstatus van Newsletter2Go controleren

Wij informeren u vol trots dat wij een bereikbaarheid van 98% hebben overschreden. Mocht er toch onverwachts een storing optreden, dan kunt u dat vanaf nu in realtime controleren op de status pagina. De link hebben wij op onze contactpagina geplaatst, zodat u de status altijd snel kunt checken.

Status Newsletter2Go

Über den Autor

Megan de Graaf
Online Marketing Manager bij Newsletter2Go

War der Beitrag hilfreich?

Thank You!

Geef een reactie

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.