Gratis aanmelden Log in
Home » Newsletter2Go blog » Release notes mei: Meer ontwerpvrijheid in de editor

Release notes mei: Meer ontwerpvrijheid in de editor

29/05/2018

Release Notes

Heeft u de nieuwe bouwstenen al uitgeprobeerd?

Met een nieuwe HTML bouwsteen bieden we u nog meer vrijheid om uw nieuwsbrieven precies zo te ontwerpen zoals u deze in gedachten heeft.

Net als beeld- en tekstbouwstenen kan de nieuwe bouwsteen eenvoudig in ieder template worden ingevoegd en met een eigen HTML-code individueel worden aangepast.

Met de inwerktreding van de AVG afgelopen vrijdag hebben we tevens aanpassingen in de gegevensbescherming doorgevoerd. In uw account vindt u nu twee nieuwe onderdelen met betrekking tot de nieuwe verordening gegevensbescherming terug.

De AVG bevestiging en verklaring zorgen ervoor dat u met enkele muisklikken voldoet aan de noodzakelijke maatregelen voor de bescherming van persoonsgegevens in e-mailmarketing.

Meer ontwerpvrijheid met de HTML bouwstenen

Om u bij het maken van uw nieuwsbrieven nog meer mogelijkheden te bieden, kunt u met onze nieuwe HTML bouwsteen nu zelf individuele blokken in uw nieuwsbrief template programmeren.

Voorheen kon u alleen HTML content gebruiken met een eigen HTML template, nu heeft u ook de mogelijkheid om individuele HTML bouwstenen in uw nieuwsbrief te implementeren. Met deze functies kunt u niet alleen individuele bouwstenen ontwerpen zoals u wilt, maar ook delen van uw website invoegen, privacyzegels toevoegen of bijvoorbeeld enquêtes in uw nieuwsbrief opnemen.

De integratie van een enquête als HTML heeft bijvoorbeeld als voordeel dat uw ontvangers direct aan uw enquête in de nieuwsbrief kunnen deelnemen en hun antwoord niet in een extern scherm hoeven te bevestigen.

HTML bouwsteen

De nieuwe HTML bouwsteen biedt u alle mogelijkheden zonder dat u het volledige template zelf hoeft te programmeren. Hierdoor heeft u slechts enkele HTML kennis nodig om de door u gewenste inhoud in de nieuwsbrief template op te nemen.

Bent u geïnteresseerd in HTML of heeft u problemen met uw HTML-code? Hier vindt u een aantal HTML-tutorials die u op weg helpen!

Nieuwe AVG veranderingen voor uw nieuwsbrief aanmeldformulieren

AVG bouwsteen

De AVG heeft veel innovaties op het gebied van gegevensbescherming met zich meegebracht.

In uw account vindt u daarom twee nieuwe AVG componenten voor uw nieuwsbrief aanmeldformulieren. Deze worden voortaan standaard automatisch aan uw formulieren toegevoegd en laten zich met slechts enkele muisklikken in uw bestaande formulieren invoegen. Hiermee voldoet u aan de nieuwe eisen voor aanmeldformulieren.

Download de AVG whitepaper “Een handleiding om de AVG optimaal te begrijpen en door te voeren”.

In deze whitepaper hebben we de belangrijkste inhoud van de basisverordening gegevensbescherming helder en beknopt uitgewerkt. Zo kunt u de nodige voorbereidingen treffen en voorkomt u boetes die op kunnen lopen tot wel 20 miljoen euro.

Whitepaper AVG 25 mei 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Newsletter2Go maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met de cookies. Akkoord