Home » Functies » E-mailmarketing met extra's » Whitelabel oplossing e-mailmarketing

White label oplossing e-mailmarketing

Beschikbaar in het Pro pakket

Onze white label functies zijn ideaal voor agenturen. Tover je dashboard om tot een product van eigen merk.

1. Persoonlijk kleurenschema
2. Eigen logo
3. Eigen wettelijke bepaling

Whitelabel mogelijkheid

Wat is white labeling van onze nieuwsbrief software

De Engelse term white label betekent dat een product, of dienst, dat door een bepaald bedrijf wordt gemaakt, door iemand anders wordt gepresenteerd als een eigen product. In het geval van white labeling voor de nieuwsbrief software, betekent dit dat je onze software als een eigen product kan presenteren aan klanten.

Wanneer je van de white label functie voor agenturen gebruik maakt, wordt het dashboard compleet gestript en alle sporen van Newsletter2Go verwijderd — denk aan ons logo en alle bedrijfsvermeldingen. Iemand die gebruik maakt van een white label e-mailmarketing oplossing kan nooit achterhalen door wie het product oorspronkelijk hersteld is.

Benieuwd naar onze andere premium functies? Naast white labeling bieden wij ook premium nieuwsbrief templates en eigen, toegewijde IP-adressen vanaf 100.000 e-mails.

Hoe werkt de e-mailmarketing white label oplossing?

Email white label

Stel je bent een agentuur die diverse marketing tools aan klanten aanbiedt. Voor e-mailmarketing heb je ervoor gekozen om Newsletter2Go als e-mailmarketing tool aan te prijzen. Echter wil je onze software als je eigen product aanbieden. Geen probleem, dit is uiteraard mogelijk met onze whitelabel oplossing voor e-mailmarketing!

Wanneer je van onze white label functies gebruik maakt verandert ons team het dashboard aan de hand van jouw visie. Het kleurenschema kan persoonlijk worden aangepast, een eigen logo wordt toegevoegd en er wordt een link geplaatst naar jouw wettelijke bepaling.

Wat kan ik precies aanpassen met de whitelabel nieuwsbrief oplossing?

Inlogpagina
Wil je dat klanten zich op een speciale pagina kunnen inloggen? Ons designteam ontwerpt graag een persoonlijke inlogpagina die je vervolgens aan je website kunt koppelen.

Uitlogpagina

Wil je dat klanten na het uitloggen worden doorverwezen naar een specifieke pagina? Stel zelf in naar welke pagina gebruikers moeten worden doorverwezen. Meestal is het de startpagina, hoewel je gebruikers ook attent kunt maken op een speciale aanbieding of kunt vragen om feedback te geven.

Eigen logo

Linksboven in onze e-mailmarketing tool pronkt jouw logo in plaats van onze sportieve on the go running man.

Eigen kleurenschema

Het kleurenschema van onze app is vrij neutraal, maar we begrijpen als je de kleuren aan de huisstijl wilt aanpassen. Met white labeling kun je de kleuren in het dashboard naar wens laten veranderen.

Link white labeling
Als standaard optie worden de white label oplossingen op een subdomein van Newsletter2Go ondergebracht. Op verzoek kun je echter ook de koppeling volledig white labelen, bijvoorbeeld op basis van een eigen domein. Je ontvangt dan van ons een complete white label e-mailmarketing oplossing, inclusief een persoonlijke inlogpagina.

Gebruikersbeheer

Maak zoveel sub-gebruikers als nodig. Voor iedere gebruiker kies je de toegangsrechten en bijbehorende gebruikersrol — zoals beheerder, redacteur of accountant. Dit zorgt ervoor dat iedereen in de software kan werken, zonder dat er onverhoopt problemen ontstaan.

Waarom de Newsletter2Go white label functie gebruiken?

Het grootste voordeel van de white label oplossing voor e-mailmarketing is de dat je je geen zorgen hoeft te maken over de software. Ons IT-team werkt dagelijks aan nieuwe updates, eventuele problemen worden direct opgelost en ons supportteam staat klaar voor al je vragen.

Hierdoor kun je je klanten een performante nieuwsbrief software tool aanbieden waar zowel jij als je klanten op kunnen vertrouwen. Ze zullen versteld staan van het heldere dashboard, de gebruiksvriendelijke editor en de nuttige, realtime rapporten die na iedere mailing worden aangemaakt.

Meer informatie?

Wat er precies mogelijk is met onze white label nieuwsbrief oplossing laat ons sales team u graag zien. Stuur je vragen naar dit e-mailadres.

Newsletter2go verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Ich stimme zu.